O kentimizde kar kalınlığı trafik tabelasının yüksekliğine ulaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yaşam

O kentimizde kar kalınlığı trafik tabelasının yüksekliğine ulaştı

O kentimizde kar kalınlığı trafik tabelasının yüksekliğine ulaştı
28.01.2026 21:56

Soğuk ve yağışlı havanın etkisini sürdürdüğü kentlerimizden Bitlis'te yoğun kar yağışı nedeniyle oluşan kar kalınlığı trafik tabelalarının yüksekliğine ulaştı.

Doğu Anadolu'nun en çok kar yağışı alan illerinden biri olan Bitlis'te, etkili olan yoğun kar yağışı şehri adeta beyaz bir örtüyle hapsetti.

TRAFİK TABELALARINA ULAŞTI

Kent merkezinde ve karayollarında kar kalınlığı yol kenarlarındaki trafik tabelalarının seviyelerine ulaştı.Kar kalınlığının yer yer 2-3 metreyi aştığı bölgelerde, ekipler yolları açık tutmak için gece gündüz mesai harcıyor.

O kentimizde kar kalınlığı trafik tabelasının yüksekliğine ulaştı

ARAÇLAR GÜÇLÜK ÇEKİYOR

Sürücüler, görüş mesafesinin düştüğü ve yol kenarlarında kar duvarlarının oluştuğu güzergahlarda ilerlemekte güçlük çekerken, yetkililer zincirsiz yola çıkılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Son Dakika Yaşam O kentimizde kar kalınlığı trafik tabelasının yüksekliğine ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement