Odunpazarı Belediyesi Festivalleri - Son Dakika
Güncel

Odunpazarı Belediyesi Festivalleri

Odunpazarı Belediyesi, 2 Ekim'de başlayıp 9 Ekim'de sona erecek olan "3. Uluslararası Ahşap Heykel Festivali The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi" ve 4-8 Ekim tarihlerinde Odunpazarı Kurşunlu Külliyesi Sıcak Cam Atölyesi'nde "Odunpazarı 5'inci Uluslararası Cam Festivali" etkinliklerini...

01.10.2017 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi, 2 Ekim'de başlayıp 9 Ekim'de sona erecek olan "3. Uluslararası Ahşap Heykel Festivali The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi" ve 4-8 Ekim tarihlerinde Odunpazarı Kurşunlu Külliyesi Sıcak Cam Atölyesi'nde "Odunpazarı 5'inci Uluslararası Cam Festivali" etkinliklerini düzenlemeye hazırlanıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, festival boyunca sanatçılar ve bilim insanları tarafından yapılacak olan eserler, 9 Ekim saat 16.00'da Ahşap Eserler Müzesi'nde sergilenmeye başlanacak.

Ayrıca Odunpazarı Uluslararası Cam Festivali "Camın Büyüsü" sloganıyla Odunpazarı Kurşunlu Külliyesi Sıcak Cam Atölyesi'nde gerçekleştirilecek etkinliğe, uluslararası alanda tanınan Joe Cariati, Martin Janecky ve Janusz Pozniak, sanatçı olarak katılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Odunpazarı Belediyesi Festivalleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement