Of Anadolu Öğretmen Lisesi'nde İlk Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Of Anadolu Öğretmen Lisesi'nde İlk Karne Heyecanı

Of Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ilk karnelerini Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Murat Saral'ın elinden aldılar.

20.01.2012 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Of Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ilk karnelerini Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Murat Saral'ın elinden aldılar.

Bu yıl eğitime başlayan ve Of'un en yüksek puanlı ortaöğretim kurumu olan Of Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ilk karne sevincini yaşadılar.

Okulda düzenlenen karne törenine Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Bölümlü Belediye Başkanı İsmail Mercan, Cumapazarı Belediye Başkanvekili Osman Topçu, İlçe Milli Eğitim Müdürvekili Adem Gündüz, Okul Aile Birliği Başkanı Kibar Yılmaz ve veliler katıldı.

Veliler tarafından evlerde hazırlanan yiyeceklerin ikram edildiği törende dönem birincisinin ödülünü Kaymakam Sonel, dönem ikincisinin ödülünü ise Başkan Saral verdi.

Törende ayrıca okula katkıları nedeniyle Gürpınar Belediye Başkanı Öztürk ve Okul Aile Birliği Başkanı Yılmaz'a Kaymakam Tuncay Sonel tarafından birer plaket takdim edildi.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Of Anadolu Öğretmen Lisesi'nde İlk Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement