Of'ta "Gaziler Günü" Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Of'ta "Gaziler Günü" Kutlandı

Of'ta "Gaziler Günü" düzenlenen törenle kutlandı.

19.09.2011 16:22

Of'ta "Gaziler Günü" düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Of Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Of Belediye Başkanlığı ve diğer resmi kurumlar, Atatürk Anıtı'na çelenklerini sundular. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Gündüz yaptı.

Törende, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu, Mikdat Sarıalioğlu İlköğretim Okulu ve İsmail Yıldırım İlköğretim Okulu öğrencileri Gaziler Günü ile ilgili şiirler okudular.

Törene, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Coşkun, Of Belediye Başkan Vekili Yılmaz Yanık, Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, daire amirleri, okul müdürleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

Törenin ardından Kaymakam Tuncay Sonel, Kore gazilerine çay ikram etti.

Of'ta Kore Gazisi olarak 3 kişi kaldıklarını belirten 84 yaşındaki Gazi Murat Akyüz, bu kutlama programları ile birlikte yılda bir kez de olsa o günleri yeniden hatırladıklarını söyledi.

Of Nüfus Müdürlüğünde görev yapan ve evlilik hazırlığı yapan Aktütün gazisi Bayram Yıldırım da törene katılan gaziler arasındaydı.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Of'ta 'Gaziler Günü' Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement