Öğrenciler, Hacivat ile Karagöz'ün Aptal Bekçi Adlı Oyununu Sahneledi - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler, Hacivat ile Karagöz'ün Aptal Bekçi Adlı Oyununu Sahneledi

Silifke ilçesine bağlı Atayurt beldesindeki İlköğretim Okulu öğrencileri, hazırladıkları Hacivat ile Karagöz'ün aptal bekçi adlı oyununu sahneledi.

18.01.2012 15:40

Silifke ilçesine bağlı Atayurt beldesindeki İlköğretim Okulu öğrencileri, hazırladıkları Hacivat ile Karagöz'ün aptal bekçi adlı oyununu sahneledi.

Rehber Öğretmenleri Melek Oğuz ve Sami Deveci yönetiminde, Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından okulun çok amaçlı salonunda sahnelenen oyunda Lokman Seyrek, Ahmet Seyrek, Ayşenur Yılmaz, Rabia Kara, Merve Yıldız, Serkan Sarı, Fatma Erdem, Sami Çelik, Kübra Gül Uslu, Kürşat Kocak, Mert Menteş performanslarıyla dikkat çekti.

Öğrencilerin, velilerin ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilip, temizlik, dengeli beslenme ve dinleme kurallarıyla ilgili mesajların verildiği oyunda izleyiciler neşeli dakikalar geçerdiler.

Okul müdürü Osman Karaaslan, oyun sonrası yaptığı açıklamada, çocukların sosyal faaliyetlerde istekli ve başarılı olmalarının gelecekleri açısından sevindirici olduğunu söyledi. Bu tür faaliyetleri çocukların geleceği ve ülkenin kültürel açıdan gelişmesi için desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Karaaslan, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner de, çocukların her türlü sosyal faaliyetlerine destek vereceklerini belirterek, oyunda emeği geçenleri kutladı.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrenciler, Hacivat ile Karagöz'ün Aptal Bekçi Adlı Oyununu Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement