Öğrenciler Projeyle Yurt Dışında Staj Yapacak - Son Dakika
Ekonomi

Öğrenciler Projeyle Yurt Dışında Staj Yapacak

Kaman Türk Telekom Osman Kulaksız Tarım Meslek Lisesince hazırlanan projeyle 28 öğrencinin yurt dışında staj yapacağı bildirildi.

17.08.2018 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaman Türk Telekom Osman Kulaksız Tarım Meslek Lisesince hazırlanan projeyle 28 öğrencinin yurt dışında staj yapacağı bildirildi.

Okul Müdürü Sinan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırladıkları "Et ve Süt Fiyatlarına Çözüm, Yerli Üretim Besi ve Süt Hayvanlarında Bulaşıcı Hastalıkları Teşhis ve Tedavi Stajı" konulu projelerinin Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklendiğini söyledi.

Ka102 Mesleki Eğitim Projesi kapsamında desteklenen projeleri ile 28 öğrencinin Almanya ve Portekiz'e gideceğini belirten Yılmaz, burada staj göreceklerini dile getirdi.

Öğrencilerin stajla hayvan yetiştiriciliği ve hastalıkları konularında deneyim elde edeceğini vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Türkiye Ulusal Ajansı'nın Ka102 Mesleki Eğitim Projesi kapsamında kabul edilen projemiz kabul edilmiştir. Proje kapsamında okulumuzun laboratuvar ve hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı alanı öğrencilerinden 28 tane öğrenci Almanya ve Portekiz'de 14 günlük staj eğitimi alacak. Staj eğitiminde ülkemizde yetiştirilen hayvanların bulaşıcı hastalıkları konusunda teşhisi ve tedavisi konusunda tecrübelerini arttırarak Avrupa'da yapılan uygulamaları yerinde görme fırsatı yakalayacaklar. Bu başarılı proje için hem öğrencilerimizi, hem de idarecilerimizi tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Öğrenciler Projeyle Yurt Dışında Staj Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement