Okan Bayülgen ve Selin Atasoy Barıştı - Son Dakika
Magazin

Okan Bayülgen ve Selin Atasoy Barıştı

Okan Bayülgen ve Selin Atasoy Barıştı

Yaklaşık 2 buçuk ay önce ilişkilerini noktalayan Okan Bayülgen ile Sevil Atasoy, ayrılığa fazla dayanamadı. Ünlü çiftin geçtiğimiz günlerde barıştığı ortaya çıktı.

23.03.2016 10:31  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2,5 aylık ayrılıktan sonra yeniden bir araya gelen Okan Bayülgen ile Selin Atasoy Asmalımescit'te görüntülendi.

YÜZÜMÜ SAKLAMAK İSTEDİ

Geçtiğimiz aylarda ayrılan Okan Bayülgen - Selin Atasoy çifti, önceki gece Asmalımescit'te baş başa yemek yerken görüntülendi. İkilinin, ilişkilerine kaldıkları yerden devam etme kararı aldığı iddia edildi. Keyifleri yerinde görünen çiftin kahkaha sesleri sokaklarda yankılandı. Çift, çıkışta kendilerini gazetecilerin beklediğini öğrenince, mekandan ayrı ayrı çıkmak istedi. İkilinin otomobilleri mekan kapısına sıfır olacak şekilde yanaştırıldı. Mekandan önce Selin Atasoy çıkarak otomobilin arka koltuğuna oturdu ve saçlarını önüne getirerek yüzünü saklamak istedi. Daha sonra mekandan çıkan Okan Bayülgen, gazetecilere "İyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız? Yeterli değil mi sizce çektiğiniz fotoğraflar" diyerek otomobilin ön koltuğuna oturdu.

Son Dakika Magazin Okan Bayülgen ve Selin Atasoy Barıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yeterartık: 1 gram yakısmamıslarrrr . böyle bir gunde sehitlerimiz varken bu tur haberleri yaptıgınız icin sizi kınıyoruz 0 0 Yanıtla

Advertisement