Öksürürken Akciğeri Parçalandı, Kurtarılamadı - Son Dakika
Dünya

Öksürürken Akciğeri Parçalandı, Kurtarılamadı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde kalp rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye giden bir adam, öksürdüğü sırada akciğerinden bir parça çıkardı. Hasta tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

06.12.2018 13:26  Güncelleme: 14:17

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde kalp rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye giden bir adam, öksürdüğü sırada akciğerinden bir parça çıkaran hasta tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde akıllara durgunluk veren olayda, 36 yaşındaki bir kişi, kalp çarpıntısı şikayetiyle San Francisco Üniversitesi Tıp Merkezi'ne başvurdu. ABD'li hasta damar tıkanıklığı nedeniyle kalp pili takılarak yoğun bakım ünitesine alındı. Kalbinde ejeksiyon fraksiyonu olduğu tespit edilen hasta bir hafta boyunca yoğun bakım ünitesinde kaldı ve oksijen destek ünitesine bağlandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastalık nedeniyle şiddetli öksürdüğü esnada akciğerinin bronş ağacı bölgesini tükürdü. 36 yaşındaki adam tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Öksürürken Akciğeri Parçalandı, Kurtarılamadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Öksürürken Akciğeri Parçalandı, Kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Gripalenfeksiyon: EŞEK CENNETNE GİTTİ 3 39 Yanıtla
    Önce kendine bak: Ayni senin ve sulalenin gittigi ve gidecegi yere 34 11 Hakan emre: Sen Müslüman isen o adamda Müslümandır. İçin rahat olsun. Esefle kınıyorum seni 2 1
  • Hössttt: Yok artıkk... 3 1 Yanıtla
  • Metin: Bazen cok sidetli oksurenler yahu ciğerim ağzıma geldi derlerdi inanmazdik gerçekmiş 4 0 Yanıtla
  • Mubarek: Öksürünce rahmetli gibi öksürmek lazım işte. 0 4 Yanıtla
  • Pes vallahi : Ne bicim bir öksurukmus tamda öldurucu cinsden 1 2 Yanıtla
  • Buyuybyy : Nasil 2 1 Yanıtla
  • Hakan gümüş : Bizim eşekler de bogazına sinek kaçtı diye korkup benzin içiyorlar .bilgili ve bilinçli insan herzaman her yerde faydalı insandır. 0 1 Yanıtla

Advertisement