Hindistan'da Acılı Baba, Ölen Oğlu İçin Yollardaki Yüzlerce Çukuru Doldurdu - Son Dakika
Dünya

Hindistan'da Acılı Baba, Ölen Oğlu İçin Yollardaki Yüzlerce Çukuru Doldurdu

Hindistan'da bir baba, 16 yaşındayken motosikleti çukura girince düşerek hayatını kaybeden oğlu için 3 yılda Mumbai yollarında yüzlerce çukuru doldurdu.

14.09.2018 12:17  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'da bir baba, 16 yaşındayken motosikleti çukura girince düşerek hayatını kaybeden oğlu için 3 yılda Mumbai yollarında yüzlerce çukuru doldurdu. Acılı baba doldurduğu çukurların hayat kurtarmasını ümit ettiğini belirterek "Bu işi onu hatırlamak ve onurlandırmak için yapıyorum." dedi.

16 YAŞINDAKİ OĞLUNU MOTOSİKLETİ ÇUKURA DÜŞÜNCE KAYBETTİ

48 yaşındaki Dadarao Bilhore, 2015'te 16 yaşındayken motosikleti çukura girince düşerek hayatını kaybeden oğlu Prakash Bilhore'yi kaybetmenin acısını dindirmek için özel bir şey yapmak istedi.

ACILI BABA 600 KADAR ÇUKURU KAPATTI

Dadarao Bilhore, kazadan sonra inşaat alanlarından topladığı kum ve çakıllarla Hindistan'ın finans başkenti olarak anılan Mumbai'de 600 kadar çukuru kapattı.

Hindistan'da Acılı <a class='keyword-sd' href='/baba/' title='Baba'>Baba</a>, Ölen Oğlu İçin Yollardaki Yüzlerce Çukuru Doldurdu

"ONU HATIRLAMAK İÇİN YAPIYORUM"

Bilhore, doldurduğu çukurların hayat kurtarmasını ümit ettiğini belirterek "Prakash'ın ani ölümü hayatlarımızda büyük bir boşluk yarattı. Bu işi onu hatırlamak ve onurlandırmak için yapıyorum." dedi.

"YOLLARINDA EN FAZLA ÇUKUR OLAN ŞEHİR KATEGORİSİNDE REKOR KIRABİLİR"

Mumbai'nin, yollarında en fazla çukur bulunan şehir kategorisinde Guinness Rekorlar Kitabına girmesi için kampanya başlatılması planlanıyor. İstatistikler, yollardaki çukurların, Hindistan'da geçen yıl 3 bin 597 kişinin ölümünden sorumlu olduğunu gösteriyor.

Hindistan'da Acılı Baba, Ölen Oğlu İçin Yollardaki Yüzlerce Çukuru Doldurdu
Hindistan\'da Acılı Baba, Ölen Oğlu İçin Yollardaki Yüzlerce Çukuru Doldurdu
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Hindistan'da Acılı Baba, Ölen Oğlu İçin Yollardaki Yüzlerce Çukuru Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Melek: sen ne koca yürekli adamsın yaa 41 0 Yanıtla
  • Sema: Sonunda Hindistan la ilgili güzel bir haber okuyoruz. Ne güzel yürekli insanlarda varmış 40 0 Yanıtla
  • Fatih : Temiz bir vicdandan daha yumuşak bir yastık yoktur. 39 0 Yanıtla
  • Ne yazsam : Türkiye'nin eski hali 20 16 Yanıtla
    bulent sahin: bende eski halini arayanlardanım. Arabaya binemiyoruz.... 12 6 C.D.: ben eski halini arıyorum . Pancar şekeri yiyorduk . Yediğimiz domates biber yada sebzelerin meyvaların kokusu vardı . Şimdi ise hormon içiyoruz adeta . Akan sulardan su içebiliyorduk. şimdi Hükümetimiz bu işe bir el atmalı 7 1 C.D.: evet sözcü hemen benim yaşımı bile hesaplamışsın fakat birşeyleri hesaplayamamışsın . Ben emekli olalı 10 yıl oldu . Kendi tarlamı ekip dikiyorum .genelde o eski yerli tohumları kullanıyorum . Tüketemediğim kalanları ise pazara götürdüğümde fiyatını o düzgün domates yada biber fiyatından yüksek söylememe rağmen rahatlıkla satıyorum . Benim burada söylemek istediğim asıl konu .Devlet ithal tohumlara yapacağı desteklemeleri yerli tohumlara yapmasıydı . 0 0
  • helal olsun: Allah kimseye evlat acısı vermesin .kendi devletinin yapmadıgını adamcagız baska insanlar icin yapmıs takdir edilir. boyle insanlar az kaldı dunyada . 25 0 Yanıtla
  • bulent sahin: baba yüreği işte.Allah sabır versin. 18 0 Yanıtla
  • sur: şu gebzenin yollarınıda yap hocam bizim uyanık... belediyeler üç ayda bir yol bozup yapıyorlar.. trafik felç.. ne kazanıyolarsa bu işlerden 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement