Ölümlü Kazanın Sürücüsü Tahliye Oldu - Son Dakika
Güncel

Ölümlü Kazanın Sürücüsü Tahliye Oldu

Ölümlü Kazanın Sürücüsü Tahliye Oldu

Samsun'da bir kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili tutuklanan sürücü, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye oldu.

20.03.2014 19:03  Güncelleme: 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bir kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili tutuklanan sürücü yargılandığı ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye oldu.

Kaza, Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Çağaloğlu Caddesi'nde yaklaşık 2 ay önce meydana gelmişti. İki aracın çarpışması sonucu 49 yaşındaki Ayşe Baş hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili araç sürücüleri Erdem E.(29) ve Ramazan A.(30) hakkında dava açıldı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu bulunan Ramazan A. ile tutuksuz olan Erdem E., duruşmada hazır bulundu. Araç sürücüleri kendilerini savunarak kazada kusurlarının bulunmadığını söylediler. Yaralılar da sürücülerden şikayetçi olmadıklarını ifade ettiler.

Mahkeme heyeti tutuklu yargılanan Ramazan A.'nın tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ölümlü Kazanın Sürücüsü Tahliye Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement