Ordu - Balık Tutarken 8 Metre Yükseklikten Suya Düştü - Son Dakika
Güncel

Ordu - Balık Tutarken 8 Metre Yükseklikten Suya Düştü

Ordu - Balık Tutarken 8 Metre Yükseklikten Suya Düştü

Balık tutarken 8 metre yükseklikten suya düştü ORDU'da balık tutmak için çıktığı 8 metre yükseklikteki istinat duvarından ırmağa düşen 10 yaşındaki Sebahattin Can hastanelik oldu.

13.09.2015 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balık tutarken 8 metre yükseklikten suya düştü

ORDU'da balık tutmak için çıktığı 8 metre yükseklikteki istinat duvarından ırmağa düşen 10 yaşındaki Sebahattin Can hastanelik oldu.

Olay bugün Altınordu Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Sebahattin Can oltasını alarak balık tutmak için tek başına Civil Irmağına gitti. Yaklaşık 8 metre yükseklikteki istinat duvarına çıkan Can balık tutmak için oltasını suya attı. Bir süre sonrada oltaya büyük bir balık takıldı. Balağı çektiği sırada heyecanlanıp panikleyince ayağı kayıp ırmağa düştü. Küçük çocuğun ırmağa düştüğünü gören vatandaşlar polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri boğulma tehlikesi geçiren Sebahattin Can'ı kurtardı. Sırtında hafif yaraları olan Can olay yerinde bekleyen ambulans ile Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu - Balık Tutarken 8 Metre Yükseklikten Suya Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement