Ordulular İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ordulular İftarda Buluştu

Ordulular İftarda Buluştu

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek binası önünde verilen iftarda Ordulular bir araya geldi.

11.07.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek binası önünde verilen iftarda Ordulular bir araya geldi.

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeklerinin ikincisini verdi. Yaklaşık 700 kişinin birlikte oruç açtığı etkinlikte davetliler, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeski tarafından karşılandı.

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının hoşgörü ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeski, "Ramazan ayında birlik beraberliğimiz daha da güçleniyor" dedi. Davete katılan herkese teşekkür eden Dernek Başkanı Temel Büyükkeski, daha nice iftarlarda bir araya gelmeyi temenni etti.

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen iftar yemeğine Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Akın Yılmaz, Yılmaz Saç ve İbrahim Aktürk, AK Parti Kapaklı İlçe Eski Başkanı Ali Osman Orhan, 30 Mart seçimlerinde AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Ömer Karadeniz, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Adayı Erol Buz ve çok sayıda davetli katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordulular İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement