Orduspor'da Manisaspor Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Orduspor'da Manisaspor Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekibi Orduspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, "Manisaspor maçı ligin her maçı gibi önemli bir maçı, biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak karşılaşmayı kazanmak istiyoruz" dedi.

15.09.2011 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekibi Orduspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, "Manisaspor maçı ligin her maçı gibi önemli bir maçı, biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak karşılaşmayı kazanmak istiyoruz" dedi.

Hafta sonu sahasında Manisaspor ile karşılaşacak mor-beyazlı ekip, teknik direktör Diyadin idaresinde Durugöl Tesisleri'nde çalışmalarını tam kadro sürdürüyor.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Diyadin, Manisaspor maçının her lig maçı gibi önemli bir maç olduğunu söyledi.

Maça, "mutlak kazanmak" için çıkacaklarını ve bu parola içinde hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Diyadin, şöyle devam etti:

"Manisaspor maçı ligin her maçı gibi önemli bir maçı. Özellikle geçen hafta iyi oynadığımız ve mağlup olduğumuz Fenerbahçe maçının ardından galip gelmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bunun için de çok iyi çalışıyoruz. Amacımız geçen haftaki oyunun üzerine biraz daha katarak galip gelmek. Ondan sonraki maçları da inşallah hep beraber kazanmak istiyoruz. Orduspor olarak maç öncesi rakibe karşı önlemlerimiz olacak ancak biz her zaman olduğu gibi kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Orduspor gibi oynamaya devam edeceğiz. İnşallah 90 dakika sonunda da kazanan taraf biz olacağız. "

Diyadin, Manisaspor'un Ordu'ya moralli geleceğini bildiklerini buna göre de tedbirler alacaklarını belirterek, "Biz bu maçta taraftarlarımızı da arkamızda görmek istiyoruz. İnanıyoruz ki geçen yıl olduğu gibi bu yıl da taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacaktır" diye konuştu.

Diyadin, takımda eksik oyuncunun olmadığını sözlerine ekledi.

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orduspor'da Manisaspor Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement