Orhan Kalkan TRT Dizisinde Şehrimizi Gururla Temsil Ediyor - Son Dakika
Magazin

Orhan Kalkan TRT Dizisinde Şehrimizi Gururla Temsil Ediyor

Orhan Kalkan TRT Dizisinde Şehrimizi Gururla Temsil Ediyor

TRT'de yayınlanacak olan Patrona Halil İsyanı'nı konu edinen ve başrollerinde Türkan Şoray'ın yer aldığı "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizisinin çekimleri başladı.

02.02.2012 14:46

Dizinin 13 Şubat'ta ilk bölümü yayınlanacak. Dizinin oyuncuları arasında Antakya'lı hemşerimiz Orhan Kalkan da yer almaktadır. Dizi de Patrona Halil karakterini canlandıran Fırat Tanış'ın kardeşi olarak rol alacak.

Avrupa'nın en büyük film platosu olan Seka Film Platosu'nda çekimleri yapılan Dizinin yapımcılığını Burhan Özkan, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstlendi. "Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam" isimli dizi Patrona Halil İsyanı'nın ana tema olarak alınarak işlendi.

Antakya'lı hemşerimiz Orhan Kalkanı daha önce Asi, Akasya Durağı, Küçük Hanımefendi, Tek Türkiye ve Kalbim Dört Mevsim gibi dizilerden tanıyoruz.

Genç ve Başarılı bir oyuncu olan Orhan Kalkan İl Kültür Tiyatro Topluluğu oyuncusu. Oyunculuğa Rasim Tuna'nın tiyatro topluluğunda başlayan Orhan Kalkan Şuan da ise Tümay Özokur ajansının sözleşmeli oyuncusu.

İsmail Akgül'ün yönetmenliğini yaptığı 4 Şubat'ta tiyatro severler ile bulaşacak olan Organik Komedi Oyunu için Antakya'ya gelen Orhan Kalkan Dizi çekimleri nedeniyle İstanbul'a geri döndü.

Gazetemize açıklamada bulunan Başarılı Oyuncu Orhan Kalkan oyunculukta Türkiyenin en iyisi olmak için gayret veriyor.Antakya'yı en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Kalkan ,Antakya da tiyatronun ve sinemanın yeterince önemsenmediğinden yakındı. Antakyayı hiç birzaman unutmayacağını iyi şeyler yapmak için çalışacağını belirten Kalkan dizi de ki rolü icabı Türkiye'nin önemli ustalarından Kılıç ve at eğitimi dersleri aldı. Başarılı oyuncu Orhan Kalkan İstanbul da yabancılık çekmemesi ve dizi piyasasında kendisini kanıtlama noktasında desteklerini esirgemeyen Antakya'lı hemşerimiz Yönetmen ve oyuncu menajeri Abdullah Bulut'a da teşekkür ettiğini söyledi.

Dizinin 13 Şubat Pazartesi günü yayında olacağı öğrenilirken, dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez'in yapacağı bildirildi. Birbirinden ünlü isimleri kadrosunda bulunduran dizi şimdilik 80 bölüm olarak planlanıyor. Dizinin kodrosu ise şöyle; Türkan Şoray (Hatice Sultan), Cemal Hünal (Murat), Aslı Tandoğan (Canseza), Tolga Karel (Kasım), Fırat Tanış (Patrona Halil), Öykü Çelik (Çeşmidil), Kerem Atabeyoğlu (3. Ahmet) ve Hazım Kömürcü (Damat İbrahim Paşa).

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Orhan Kalkan TRT Dizisinde Şehrimizi Gururla Temsil Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement