Osmaniye'de Engelliler Şenliği - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'de Engelliler Şenliği

Kadirli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen "3.Engelliler Şenliği" kapsamında yürüyüş yapıldı.

06.12.2011 14:00

Kadirli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen "3. Engelliler Şenliği" kapsamında yürüyüş yapıldı.

Belediye Kadın Faaliyetleri Merkezi önünde başlayan yürüyüşe Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrenciler, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Öğrencilerin ellerinde bulunan dövizlerle slogan atarak Atatürk, Osman Nuri Saygılı ve Hükümet caddelerinde yaptığı yürüyüşe, vatandaşlar da alkışla destek verdi.

Kaymakamlık binası önünde sona eren yürüyüşe katılan engelli öğrencileri kutlayan Kaymakam Necip Çakmak, böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat ise yaptığı konuşmada, Kadirli'de yaşayan engelli vatandaşların eğitim ve öğretimleri konusunda her açıdan hazır olduklarını belirtti.

Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü de günün anlam ve önemini ifade eden kısa bir konuşma yaparak, öğrencilere engelsiz bir yaşam dileğinde bulundu.

Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini anlatması ile sona eren etkinliğe Belediye Başkan Vekili İrfan Sayman, Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Kastal, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Keleş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tacettin Kabaktepe, bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte davetliler katıldı.

- OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye'de Engelliler Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement