Otobüsçüler Bursa'da Toplandı - Son Dakika
Güncel

Otobüsçüler Bursa'da Toplandı

Bursa'da gerçekleştirilen Otobüs İşletmecileri Derneği'nin (OIDER), ilk genel kurul toplantısında, başkanlığa BURULAŞ adına Genel Müdür Levent Fidansoy seçildi.

31.10.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da gerçekleştirilen Otobüs İşletmecileri Derneği'nin (OIDER), ilk genel kurul toplantısında, başkanlığa BURULAŞ adına Genel Müdür Levent Fidansoy seçildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, otobüs işletmecileri için ortak platform oluşturmak, sektörde iş birliğini tesis etmek, ortak karar almak, sektörü ileriye taşıyacak çözümleri üretmek ve kısa sürede tüm illeri kapsamayı hedefleyen OIDER'in kurucu üyeleri arasında Antalya Ulaşım A.Ş, BURULAŞ, Denizli Ulaşım A.Ş, GAZİULAŞ, İETT, Kayseri Ulaşım A.Ş, MOTAŞ, SAMULAŞ, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ULAŞIMPARK'ın yer aldığı kaydedildi.

Bursa'da gerçekleştirilen ilk genel kurul toplantısında derneğin başkanlığına BURULAŞ adına Genel Müdür Levent Fidansoy seçilirken, yönetim kurulu üyeleri Antalya Ulaşım A.Ş'yi temsilen Mali ve İdari İşler Direktörü Mesut Değer, GAZİULAŞ'ı temsilen Genel Müdür Recep Tokat, SAMULAŞ'ı temsilen yönetim kurulu üyesi Kadir Gürkan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini temsilen Ulaşım Planlama Müdürü Abdullah Keskin, oldu.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"OIDER, üyeleri arasında bilgi birikimini sağlamanın yanında ülke ekonomisi adına da çok ciddi katkılar hedefliyor. İnsana, çevreye ve ekonomiye katkı sağlayacak sürdürülebilir ve verimli toplu taşıma hizmeti sunmak ve yolcu memnuniyetini artırmak, tüm ortamlarda üyelerini temsil etmek, çıkarlarını sağlamak, sektörle ilgili mevzuatta vizyoner olmak, otobüs işletmelerinin kendi aralarındaki düzenli işbirliğini sürdürmek, büyümeye paralel olarak artan iş süreçlerinin yönetimi konusunda üyelere katkı sağlamak, işletimi etkileyen sorunların tartışılması için platform oluşturmak, sektörün ülke genelinde gelişmesini ve sürdürülebilirliğini sağlamak da OIDER'in hedefleri arasında önemli yer tutuyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otobüsçüler Bursa'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement