Minibüse binmek isterken aracın altında kaldı... O anlar kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Minibüse binmek isterken aracın altında kaldı... O anlar kamerada

Minibüse binmek isterken aracın altında kaldı.

01.12.2022 09:40  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minibüse binmek isterken aracın altında kaldı... O anlar kamerada

Aracın ezdiği kadın, hastanede hayat mücadelesi veriyor

Elif Çakır: "En ağır cezayı almasını istiyorum"

BALIKESİR - Çanakkale'ye bağlı Küçükkkuyu ilçesinde minibüse binmek isterken bir otomobilin kendisine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın 11 gündür yaşam savaşı veriyor.

Çanakkale'nin Küçükkuyu ilçesinde evinin önünden minibüse bineceği N.C. yönetimindeki 10 P 7805 aracın çarptığı Neslihan Çakır (64), yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışıyor. Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne tedavisi süren Anne Çakır'in kızı Elif Çakır, İHA'ya konuştu. Çakır, "Ben dershanedeydim telefonla komşularımız aradı Komşularımdan öğrendim anneme araba çarptı dediler. Direk hastaneye gittim zaten. Kamera kayıtlarını izlediğimde de vuran aracın annemi almak için yavaşlayan minibüsü gördüğü halde frene basmak yerine yaya geçidinden anneme çarptığına şahit oldum. Annemin üstünden geçiyor" dedi.

19 yaşındaki Çakır, "Annemin yanına gittim durumu çok ağırdı orda bekledik müdahale odasına aldılar. Orda yeteri kadar alet edevat yokmuş yoğun bakım için Balıkesir Şehir Hastanesine sevk ettiler. Bende direk buraya geldim gelir gelmez yoğun bakıma aldılar. 11 gündür de doktorlar hayata tutmaya çalışıyorlar. Çok uzun bir süreç diyorlar 1,2 ay sürebilir diyorlar, durumu ciddi çok aşırı ciddi zaten tansiyonu kalbi şu an solunum cihazında kalp destekleyici ilaçlar veriyorlar ak ciğerleri kötü halde travmaya bağlı böbrek yetmezliği var karaciğer yetmezliği var zaten böbrek işlemini yapamadığı için tüm işlemi bozuyor. Sürücü gözaltına almışlar nöbetçi mahkemeye çıkmış oradan da şartlı tahliyeyle şuan dışarıda. Avukatlarımız bunun peşini bırakmayacak en ağır cezayı alması istiyorum. Bize bunları yaşatanların, bu yaşta babamı kaybettiğim gibi annemi de kaybetmek istemiyorum.

Minibüse binmek isterken aracın altında kaldı... O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Minibüse binmek isterken aracın altında kaldı... O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement