Ovacık'ta "Zararlı Alışkanlıklar ve Koruma Yolları" Konulu Panel Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Ovacık'ta "Zararlı Alışkanlıklar ve Koruma Yolları" Konulu Panel Düzenlendi

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde eğitim veren Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi'nde "Zararlı Alışkanlıklar ve Koruma Yolları" konulu panel düzenlendi.

29.12.2011 14:41

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde eğitim veren Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi'nde "Zararlı Alışkanlıklar ve Koruma Yolları" konulu panel düzenlendi.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sibel Güngörmüş Purçak rehberliğinde öğrenciler tarafından düzenlenen "Zararlı Alışkanlıklar ve Korunma Yolları" konulu panel, Halk Eğitim Merkezi Cumhuriyet Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Panele, Tunceli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kazım Karaca ve Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi Müdürü Umut Diri de katıldı.

Panel, madde bağımlılığının yarattığı etkilerle ilgili bir videonun gösterilmesiyle başladı. Video gösterisinin ardından oturuma geçildi. 12-A sınıfı öğrencisi Zeynep Melis Ulaş'ın başkanlığındaki oturumda konuşmacılar madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklarla ilgili sunumlar yaptı.

Zeynep Melis Ulaş'ın "Madde Bağımlığı ve Zararlı Alışkanlıklar Nelerdir" konulu sunum yaptığı oturumda, 12-C sınıfı öğrencisi Dilan Şaylı "Zararlı Alışkanlıkların Sağlığa Zararları", 12-C sınıfı öğrencisi Cansu Göğen "Zararlı Alışkanlıkların Sosyal Etkileri" ve 11-B sınıfı öğrencisi Güven Alacatay ise

"Zararlı Alışkanlıklardan Korunma Yolları" konulu sunumlar yaparak arkadaşlarını bilgilendirdi.

Sunumlarını çeşitli videolarla da destekleyen konuşmacılar, Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Şube müdürü Kazım Karaca ve okul müdürü Umut Diri, sunumu hazırlayan ve sunan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

- TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ovacık'ta 'Zararlı Alışkanlıklar ve Koruma Yolları' Konulu Panel Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement