Overwatch Kapalı Betası Bu Ay Başlıyor - Son Dakika
Teknoloji

Overwatch Kapalı Betası Bu Ay Başlıyor

Overwatch Kapalı Betası Bu Ay Başlıyor

Blizzard hayranlarının merakla beklediği yeni oyunları olan Overwatch betası sonunda başlıyor.

15.10.2015 21:46

overwatch

Blizzard hayranlarının merakla beklediği yeni oyunları olan Overwatch betası sonunda başlıyor. Bugün Twitch yayını ile ilke kez editlenmemiş oynanış ile karşımıza çıkacak olan Overwatch, 27 Ekim tarihinde ilk olarak Amerika'da betaya açılacak. Amerika'da açıldıktan kısa bir süre içerisinde Avrupa ve Asya'da da betaya girecek olan oyun için yakında mail yolu ile kapalı beta anahtarlarının dağıtılmaya başlanacağının haberi verildi.

2 tane farklı Overwatch betası duyurusunu yapan Blizzard, bunlardan bir tanesinin tamamen oynanış için geribildirim betası için, ötekisinin ise oyun sunucularına fazla oyuncu yüklenmesi durumundaki halini test edebilmek için olan haftasonu stres testleri olacak. Blizzard bu hafta sonu testleri ile Diablo 3'te başlarına gelen ve çoğu oyuncunun sunucu hatalarından dolayı oyuna girememesi gibi olayların önüne geçmeyi planlıyor. Kapalı Beta ile beraber gelecek olan Beta forumunda Overwatch ile ilgili şampiyonların, haritaların ve oyunun geri kalanının tartışabileceği bir ortamda hazırlayacak.

Overwatch kapalı betasına girebilmeniz için Battle.net adresinden kullanıcı adınız ile giriş yapıp, beta kısmından Overwatch'ı seçmeniz gerekmektedir. Blizzard kapalı beta anahtarlarını dağıtmaya başladığında şanslı kişiler arasında iseniz mail yolu ile size giriş anahtarlarınızı yollayacaklardır.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Overwatch Kapalı Betası Bu Ay Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement