Oyuncu Ertuğrul Şakar, Behzat Ç.'nin Kadrosuna Dahil Oldu - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Ertuğrul Şakar, Behzat Ç.'nin Kadrosuna Dahil Oldu

Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncusu Ertuğrul Şakar, yıllar sonra Blu TV'de yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Behzat Ç. dizisinin ekibine dahil oldu.

03.05.2019 11:45  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yayınlandığı döneme damga vuran fenomen dizi Behzat Ç.'nin Blu TV için yeni bölümleri çekiliyor. Altı yıl aradan sonra İnter Medya'nın yapımcılığında hayata geçirilecek olan proje, 40'ar dakikalık 9 bölümden oluşacak.

İlk tanıtımı yayınlanan dizinin kadrosuna yeni oyuncular da dahil oluyor. Diziye son olarak Kurtlar Vadisi dizisinden tanınan Ertuğrul Şakar, dahil oldu.

YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Senaryosunu Mehmet Ercan Erdem'in kaleme aldığı diziyi yine Serdar Akar yönetecek. Serdar Akar ile eski ortağı usta yönetmen Tarkan Karlıdağ uzun süre sonra tekrar Behzat Ç. için bir araya geldi. Yeni bölümlerde başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'na eski ekip arkadaşları İnanç Konukçu, Ege Aydan ve Nejat İşler de eşlik edecek.

Oyuncu Ertuğrul Şakar, Behzat Ç.'nin Kadrosuna Dahil Oldu

KURTLAR VADİSİ OYUNCUSU DAHİL OLDU

Yeni kadroya ayrıca Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen karakterlerinden Yasin Komutan'a hayat veren Ertuğrul Şakar da katıldı. Usta tiyatrocu Şakar, Behzat Ç.'de Behzat'ın arkadaşı Serhat Müdür rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Oyuncu Ertuğrul Şakar, Behzat Ç.'nin Kadrosuna Dahil Oldu
Oyuncu Ertuğrul Şakar, Behzat Ç.\'nin Kadrosuna Dahil Oldu

Son Dakika Magazin Oyuncu Ertuğrul Şakar, Behzat Ç.'nin Kadrosuna Dahil Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Fatih: Bu ulkede parayi bulmak icin ya iktidarin destekledigi dizlerde oynayacan ya behzat c gibi kro mafya vurdu kirdi dizilerde yada kimin eli kimin cebinde belli olmayan din ahlakhak getire dizilerde ortasi yok 0 10 Yanıtla
  • BD: TAHSİN MÜDÜRÜ İSTERİZ 8 0 Yanıtla
  • Poyraz : Gittiği yeri bitiren bir sahış bu lütfen diziye almayın 5 0 Yanıtla
  • Olcayto : Herseyin ilki güzeldir ama sen ikincisi aynı kadroyla olmazsa zaten o tad vermez örnekleri çok mesela çok güzel hareketler bunlar 2 1 Yanıtla
  • Full moon : Oyuncu diye bunu oynatanı 0 3 Yanıtla

Advertisement