Oyuncu Hande Erçel'in ablası, bebeğini emzirme pozunu paylaştı - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Hande Erçel'in ablası, bebeğini emzirme pozunu paylaştı

Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, sosyal medya hesabından arabanın arka koltuğunda bebeğini emzirdiği anların görüntüsünü paylaştı. Erçel'in paylaşımına kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

06.03.2020 08:41  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı oyuncu Hande Erçel'in Caner Yıldırım ile evli olan ablası Gamze Erçel, Aralık ayında kızı Aylin Mavi'yi kucağına aldı. Geçtiğimiz günlerde bebeğinin yüzünü gösteren Erçel, son olarak emzirme pozunu paylaştı.

BEBEĞİYLE POZUNU YAYINLADI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Gamze Erçel, dün son olarak bebeğiyle arabada çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. Bebeğini emzirme pozunu paylaşan Erçel, "Bu arada biz ilk uzun yol deneyimimizi yapmış bulunmaktayız. (nasıl geçti diye hiç sormayın)" notunu yazdı. Erçel'in paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Oyuncu Hande Erçel'in ablası, bebeğini emzirme pozunu paylaştı

"HAYALLERİMDEKİNDEN DAHA GÜZELSİN"

Doğum yaptıktan sonra bebeğinin yüzünü bir süre göstermeyen Gamze Erçel, geçtiğimiz günlerde kızının yüzünü ilk kez gösterdi. 2 aylık kızının fotoğrafını paylaşan Erçel, "Hayallerimdekinden daha güzelsin. Mavi 2 aylık" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Hande Erçel'in ablası, bebeğini emzirme pozunu paylaştı
Oyuncu Hande Erçel'in ablası, bebeğini emzirme pozunu paylaştı
Oyuncu Hande Erçel\'in ablası, bebeğini emzirme pozunu paylaştı

Son Dakika Magazin Oyuncu Hande Erçel'in ablası, bebeğini emzirme pozunu paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • Feryal: Böyle poz vermenin ne anlamı var... 10 5 Yanıtla
    Ofasinousei: Çok anlamı var 4 4 Guido: Dingiller dagilin izinizi görelim 1 2 Hellllo : Aynen aga çok anlamı var 2 1 Fatih : Çok anlamı var aynen kardeşim size ne kadından namus bekçisi misiniz rahatsız olduydan bakma girme habere bu kadar basit 1 2 34: Ne anlami var imiş arkadaslar hele bi anlatin bakim 1 1
  • ...: insanın zerre özeli olmazmi yaaa 11 4 Yanıtla
    .: Onun kararı size ne 3 2
  • özne: şu yorumlara bakıyorumda kadının hiçbiryeri gözükmüyor gayet güzel naif tatlı bir poz .okadar pozitif bir fotoğrafki ama işte ülkede cahil yobaz medeniyetsiz insandan bol ne var kadının çocuğunu emzirmesi hemen akıllarına ayıp günah olgusunu getiriyor. 2 9 Yanıtla
    İyi insan : Ağzına sağlık kardeşim aynen öyle 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement