Oyuncu Selim Erdoğan'ın Evindeki Uyuşturucu Düzeneği Görenleri Hayrete Düşürdü - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Selim Erdoğan'ın Evindeki Uyuşturucu Düzeneği Görenleri Hayrete Düşürdü

Oyuncu Selim Erdoğan, Muğla'da kiraladığı villasında uyuşturucu madde düzeneği bulundurmaktan gözaltına alındı. Evdeki düzeneği görenler hayretlerini gizleyemedi.

26.04.2017 14:14  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Selim Erdoğan'ın kaldığı villada esrar ve uyuşturucu madde düzeneği bulundu. Düzeneğin görüntüleri ortaya çıkarken herkes hayrete düştü. Erdoğan ise gözaltına alınıp emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde villasında 840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneğiyle yakalanan dizi ve sinema oyuncusu S.E., Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ünlü oyuncu çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

BAVULUNDAN KAVANOZLARLA ESRAR ÇIKTI

Ünlü oyuncunun valizinin içinden de 3 kavanoz dolusu esrar çıktı.


ÜNLÜ OYUNCUNUN RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bozburun Mahallesi'nde bir villada uyuşturucu madde imalatı yapıldığı ihbarı üzerine dün akşam harekete geçti. Villaya baskın yapan jandarma ekipleri, yapılan aramada uyuşturucu yapmak için düzenek, cam kavanozlar içinde paketlenmiş halde 840 gram esrar ele geçirdi. Operasyonda villada bulunan dizi ve sinema sanatçısı Selim Erdoğan, 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Oyuncunun rahat hareketleri ve çevresindeki insanlara tebessüm etmesi dikkati çekti.

İşte evdeki uyuşturucu düzeneğinin fotoğrafları:







Oyuncu Selim Erdoğan\'ın Evindeki Uyuşturucu Düzeneği Görenleri Hayrete Düşürdü

Son Dakika Magazin Oyuncu Selim Erdoğan'ın Evindeki Uyuşturucu Düzeneği Görenleri Hayrete Düşürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement