Özel Haber) Gökçebey'de Kürsüsüz Kongre Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Özel Haber) Gökçebey'de Kürsüsüz Kongre Toplantısı

Özel Haber) Gökçebey\'de Kürsüsüz Kongre Toplantısı

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından yapılan 6. olağan kongrede, konuşmaların kürsüsüz olarak yapılması dikkat çekti.

30.01.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından yapılan 6. olağan kongrede, konuşmaların kürsüsüz olarak yapılması dikkat çekti.

Gökçebey Belediyesi sosyal tesislerinde yapılan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kongre toplantısına, Zonguldak Esnaf Odası Başkanı Muharrem Coşkun, Başkan adayları Recep Özer, Kemal Başoğlu ve şoför esnafı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, Esnaf Odası Başkanı Muharrem Coşkun kongrenin hayırlı olmasını diledi. Coşkun'un konuşmasının ardından faaliyet raporları kürsünün kurulmaması nedeniyle sekreter tarafından amfi cihazının üzerine konularak duvara doğru okunması dikkat çekti. Kongre masasında Türk Bayrağı olmaması dikkatlerden kaçmadı. Aday olan Kemal Başoğlu da kürsünün olmamasından dolayı bir eliyle mikrofonu bir eliyle kağıtları tutarak konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından oy kullanma yeri ve sandık kurulma çalışmaları başladı. Portatif bir oda uzun uğraşmalardan sonra kurulurken, sandık Başkanı'da sandığı mühürleme işlerini tamamladıktan sonra oy kullanma işlemine geçildi. İki adayın oy pusulalarının beyaz olması dikkat çekti. Yapılan konuşmalardan sonra seçimlere geçildi. Kongrede toplam 141 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 138, geçersiz oy sayısı 3 oldu. Başkan adaylarından Kemal Başoğlu 66 oyla kaybederken, mevcut Başkan Recep Özer 72 oy alarak seçimleri kazandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özel Haber) Gökçebey'de Kürsüsüz Kongre Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement