(Özel Haber) Kış Mevsiminde Tropikal Meyveleri En Çok Aşeren Kadınlar Tercih Ediyor - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Kış Mevsiminde Tropikal Meyveleri En Çok Aşeren Kadınlar Tercih Ediyor

(Özel Haber) Kış Mevsiminde Tropikal Meyveleri En Çok Aşeren Kadınlar Tercih Ediyor

Kış mevsiminde yurt dışından tropikal meyveler getiren manav Atilla Yıldız, bu meyvelere en çok aşeren kadınların ilgi gösterdiğini söyledi.

08.01.2012 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kış mevsiminde yurt dışından tropikal meyveler getiren manav Atilla Yıldız, bu meyvelere en çok aşeren kadınların ilgi gösterdiğini söyledi. Meyvelerden en fazla cep yakanı ise kilogramı 640 lira olan erik.

Erik, kiraz, şeftali, kayısı ve çağla gibi meyveleri kış mevsiminde almak isteyenler, kesenin ağzını açmak zorunda kalıyor. En çok meyveleri almak durumunda kalan aşeren kadınların eşleri ise bu durumdan oldukça muzdarip. Yaz meyvelerini Kıbrıs, Antalya ve Avustralya'dan getirterek Kayseri'de satan manav Atilla Yıldız, bütün meyvelerin doğal ve organik olduğunu, fiyatların yüksek olmasına karşı satışların iyi olduğunu söyledi. Yaz meyvelerinde en pahalı olanının erik olduğunu ifade eden Yıldız, "Eriğin

kilogramı 650 TL. Yüksek fiyata rağmen mecbur almak durumunda kalan eşler var. Diğer meyvelerin fiyatları ise çağlanın kilogramı 450 lira, kirazın kilogramı 350, şeftalinin kilogramı 80, kayısının kilogramı ise 75 TL" dedi.

Yıldız, hamile kadınların eşlerinin mecbur kaldığı bu meyveleri alırken az da olsa serzenişte bulunduğunu da söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Kış Mevsiminde Tropikal Meyveleri En Çok Aşeren Kadınlar Tercih Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement