İstanbul'un göbeğinde magandalar tünel kapatıp havaya ateş açtı! - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'un göbeğinde magandalar tünel kapatıp havaya ateş açtı!

İstanbul'da tepki çeken görüntüler yaşandı. Beyoğlu'nda asker uğurlayan magandalar tabanca ile havaya ateş açtı. Çekmeköy'de ise tüneli trafiğe kapatan şahıslar havai fişekle terör estirdi.

18.07.2019 10:23  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mega kentte celp döneminin gelmesiyle birlikte asker uğurlamak için Beyoğlu'nda eğlence düzenleyen şehir magandaları, meşaleler yakıp yüksek sesli müzik açtıktan sonra tabancalarla havaya ateş açtı. Magandalar semtte terör estirirken, Çekmeköy'de ise konvoy halinde trafiğe çıkan şahıslar tüneli trafiğe kapattı. Havai fişeklerle sokak ve caddelerde trafiği birbirine katan magandalar, yanlama hareketi yaparak, abartı egzoz ve patinaj çekerek ortalığı dumana boğdu. Polis, magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

 <a class='keyword-sd' href='/istanbul/' title='İstanbul'>İstanbul</a>'un göbeğinde magandalar tünel kapatıp havaya ateş açtı!

Celp döneminin gelmesiyle birlikte İstanbul'un çeşitli ilçelerinde yapılan asker uğurlamalarında yine istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü saat 21.00 sıralarında bir grup, asker arkadaşlarını uğurlamak için sokağa çıktı. Meşaleler yakarak eğlenmeye başlayan gruptan bir süre sonra eli silahlı iki maganda ortaya çıktı. Havaya ateş açmaya başlayan magandalar, terör estirdi. Asker arkadaşlarını havaya fırlatan magandalar, kimsenin canını bir an olsun umursamadı.

İstanbul'un göbeğinde magandalar tünel kapatıp havaya ateş açtı!

HAVAİ FİŞEKLE TERÖR ESTİRDİLER

Çekmeköy Taşdelen'de geçtiğimiz Pazar günü akşam saatlerinde ise yine bir grup şehir magandası, araçlarına binerek konvoy halinde trafiğe çıktı. Magandalar bir süre sonra Taşdelen Tüneli'ne girerek yolu trafiğe kapattı. Dakikalarca kapalı kapan tünelde uzun araç kuyrukları oluşurken, magandalar asker arkadaşlarını havaya fırlattı. Tünelden çıkan magandalar ardından trafikte otomobil ve motosikletle patinaj çekerek ortalığı dumana boğdu. Trafikte kendince şov yapan magandalar daha sonra işlek bir caddede araçlarını durdurarak, onlarca binanın arasında havai fişek attı. Trafikte terör üstüne terör estiren ve tozu dumana katan magandalar tüm bu yaptıklarını kaydedip marifetmiş gibi bir de sosyal medyada yayınladı.

İstanbul'un göbeğinde magandalar tünel kapatıp havaya ateş açtı!

POLİS MAGANDALARIN PEŞİNE DÜŞTÜ

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ateş açarak vatandaşların canını tehlikeye atan, yol kapatıp trafiği tehlikeye sokan, çevreye rahatsızlık veren, trafikte "drift" yaparak abartı egzoz kullanan ve patinaj çeken o silahlı magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul'un göbeğinde magandalar tünel kapatıp havaya ateş açtı!
İstanbul\'un göbeğinde magandalar tünel kapatıp havaya ateş açtı!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'un göbeğinde magandalar tünel kapatıp havaya ateş açtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • sami: sizin vatan sevdanız böyleyse olmaz olsun 18 1 Yanıtla
  • ali: yazık be.. çocuklarımız şu eşkiyalarla aynı toplumda yaşayacak 16 2 Yanıtla
  • -ANVA-: İnsan gibi kutlama yapmayı, eğlenmeyi bile beceremiyorsunuz. Herkes serserilik kabadayılık peşinde. Unutmayın ki EN BÜYÜK KABADAYILIK EFENDİLİKTİR 17 0 Yanıtla
  • özkan: atacaksın ceza evine bu evrim görmemiş mahlukları 12 1 Yanıtla
  • adanalı: adana ile dalga geçenler sizin metropöl şehriniz çokmu temiz. sanki orda adalet çok iyi işliyor 11 1 Yanıtla
  • bayrak: bu terör değilmi.hükümet hiç bir şeye hakim değil.arap ülkesine döndük. 11 1 Yanıtla
  • Ares9: Bizde askere gittik ef3ndi gibi gittik efendi gibi geldik bu mağazalara gereken cezaları vermezseniz birgün insanların canı fena yanacaktır dağ başımı burası herkes askerlik yaptı sizin özelliğiniz ne 7 0 Yanıtla
  • Kenan gökçe: Hani içişleri çalışıyodu 5 1 Yanıtla
  • Ali-Veli: Evet buna bir son verilmesi lazım. Öyle sokaklarda serseri mayın gibi kutlamalar yapmak. Adam saat: 17:00 sokağı kapatıyor saat: 23:00 kadar eğlence. Hastası var yaşlısı var cocuğu var kimsenin düşündüğü yok. Türkiye de askerlik kaçınılmaz kutsal bir görev. Belediyeler kapalı bir alan tahsis etmeli eğlenmek isteyenler kurallar dahilinde eğlenmeli diye düşünüyorum. 4 0 Yanıtla
  • Sarıyerli : Aynı olaya daha önce 2 kere Sarıyer tünelinde şahit oldum. Asker uğurlamak adına tünelde trafiği durdurup tabancalar patlattılar, tünelde her an kayıt ediliyormuş güya ama terör estiren bu şahıslar ceza aldı mı bilmiyorum. 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement