Özer Uçuran Çiller'den Mutluluğun Formülü! - Son Dakika
Güncel

Özer Uçuran Çiller'den Mutluluğun Formülü!

Özer Uçuran Çiller'in "Mutlu Huzurlu Başarılı Olabilme Sanatı" adlı kitabının güncellenmiş yeni baskısı okurlarla buluştu.

21.11.2011 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özer Uçuran Çiller tarafından kaleme alınan "Mutlu, Huzurlu, Başarılı Olabilme Sanatı" güncellenen yeni baskısıyla piyasaya çıktı. Kişisel gelişim alanında ülkemizdeki ilk eserlerden biri kabul edilen kitap geliştirilmiş içeriğiyle olumlu düşünme felsefesinin yöntemlerini okurlara sunuyor

Olumlu düşünme felsefesi ve kişisel gelişim yayıncılığı alanında ülkemizdeki ilk eserlerden biri olan kitap, maddi ve manevi isteklerimizin gerçekleşmesi için önerilen temel bir yaşam kılavuzu niteliği taşıyor.

İnsana dair her türlü meseleye akılcı ve köklü çözüm getiren olumlu düşünme felsefesinin insanlık tarihi kadar eski, evrensel ve geçerliliği bilimsel gözlemlere dayalı olduğunu söyleyen Çiller bu felsefeyle başarılı sonuçlar elde edebilmesinin temel gerekçesini evrensel manada varlığa ve yaşama hakim olan prensiplerin rehberliğiyle geliştirilmiş bir yaşam deneyimleme yaklaşımı olduğunu belirtiyor.

'Olumlu Düşünme Sanatı' nın bireysel ve toplumsal gerçeklik paralelinde, nasıl ele alınması, yaşatılması ve niçin yaşamımıza katılması gerektiğine ilişkin, egzersizlere dayanan düşünce, gözlem ve tecrübelerini aktaran Çiller uluslararası literatür ve kendi yaşam deneyimlerinden örnekler vererek okurlara rehber oluyor. Çiller, kurulması gereken ilk ve en temel bütünlüğün mutluluk, huzur ve başarı arasında olması gerektiğini belirterek, "Toplumsal mutluluk ve huzurun bireyin kişisel gelişimi, hak ettiği mutluluk ve refaha ulaşmasından geçiyor, en karmaşık sorunlar, en hayalperest görünen hedefler bile olumlu düşünce felsefesinin ilkeleriyle çözümlenebilir, ulaşılabilir amaçlara dönüşebilir" diyor.

Özer Uçuran Çiller'in Doğan Kitap'tan çıkan "Mutlu, Huzurlu, Başarılı Olabilme Sanatı" adlı kitabının yanı sıra "İnfoteizm Tanrı'nın Enformasyonu", " Yazgı, Değişken Kader", "Sırrın Sırrı" ve "Yeni Çağda Düşünce Gücü ve Holistik Sağlığa Açılan Pencere" adlı kitapları da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özer Uçuran Çiller'den Mutluluğun Formülü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement