Özge Çelikırmak - Son Dakika
Kültür Sanat

Özge Çelikırmak

İkinci single çalışması "Be Adam" ile müzik piyasasına iddialı bir giriş yapan Özge Çelikırmak, 18 Nisan'da Mask Live Music Club sahnesinde.

18.04.2017 19:04

İkinci single çalışması "Be Adam" ile müzik piyasasına iddialı bir giriş yapan Özge Çelikırmak, 18 Nisan'da Mask Live Music Club sahnesinde...

1996 yılında Pera Güzel Sanatlarda Opera-Şan Eğitimine başlayarak 4 yıl eğitim gördü ve mezun oldu.1998 yılında TRT İstanbul Radyosu Çok Sesli Gençlik Korosuna başlayarak 5 yıl Soprano olarak görev yaptı. 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümünü kazandı ve Birincilikle mezun oldu. Haliç Üniversitesi Türk Müziği Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesinde Pedagojik Formasyon Eğitimini tamamladı.

2008 yılından itibaren Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğünde Gösteri Sanatları Müzisyeni kadrosunda Zihinsel Engelli çocuklara Müzik Eğitmenliği yapmaktadır.İBB Engelliler Müdürlüğü Gösteri Sanatları Topluluğuyla birlikte İstanbul ve farklı şehirlerde birçok konser vermiştir.

Uzun yıllardır Orkestra Solistliği yapmaktadır.

Sanatçı,2015 yılının Kasım ayında sözü kendisine, bestesi ise ünlü müzisyen Ayhan Günyıl imzası taşıyan ilk single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu. Adından çok söz edilen Özge Çelikırmak geçtiğimiz günlerde ikinci single çalışması "Be Adam"ile müzik piyasasına şarkısı ve kilbi ile iddialı bir giriş yaptı.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beyoğlu

Mekan : Mask Live Music Club

Mekan Adresi : Bekar Sokak

Başlangıç Saati : 18.04.2017 22: 00: 00

Bitiş Saati : 18.04.2017 23: 45: 00

Kategori : Özge Çelikırmak

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Özge Çelikırmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement