Ozzy İçin İnternette "Şövalye" Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Teknoloji

Ozzy İçin İnternette "Şövalye" Kampanyası Başlatıldı

Ozzy İçin İnternette "Şövalye" Kampanyası Başlatıldı

Ozzy Osbourne'dan şövalye olur mu? Ne dersiniz?

04.08.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Heavy metal grubu Black Sabbath'ın kurucu üyelerinden ve solisti olan, Prince of Darkness lakaplı Ozzy Osbourne, bir hayranı tarafında şövalye olarak ilan edildi ve bunun resmi olarak da gerçekleşmesi için bir online imza kampanyası başlattı. Şu an kampanyada 21 binin üzerinde imza toplanılmış durumda.


Kampanyayı başlatan 46 yaşındaki Avustralyalı Helen Maidiotis isimli Ozzy hayranı, Ozzy'nin bugüne kadar birçok önemli şey yaptığını, insanların hayatlarında fark yaratmak için çabaladığını ve müzik sektörüne büyük katkılar sağladığını düşünüyor.


Bu kampanyadan haberdar olan Osbourne ise, halinden memnun ve bunun gerçekleşmesi durumunda mutlu olacağını, olmazsa da küplere binmeyeceğini söylüyor. Bir zamanlar alkol ve uyuşturucuyla içli dışlı olan, birçok bela atlatan ve hapse düşen Osbourne, son yıllarda daha normal bir hayat yaşıyor ve bunun bir ödülü de olabilir gibi görünüyor.


Kampanya sayfasına göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.


Ozzy Osbourne, 7 Ekim tarihinde yeni solo albümü Memoirs Of A Madman'i piyasaya sunacak. Osbourne, yakın bir zaman önce Black Sabbath grubuyla bir araya gelerek 13 isimli albümü çıkarmış ve ardından turneye çıkmıştı.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Ozzy İçin İnternette 'Şövalye' Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement