Pazar Keyfi Apartmanda Curcuna Yaratıyor - Son Dakika
Güncel

Pazar Keyfi Apartmanda Curcuna Yaratıyor

Pazar Keyfi Apartmanda Curcuna Yaratıyor

İzleyicilerini her pazartesi ve perşembe kahkahaya doyuran dizi 'Aşk Kaç Beden Giyer?' tüm enerjisiyle yayına devam ediyor.

14.05.2013 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'AŞK KAÇ BEDEN GİYER?'İN 54. BÖLÜMÜNDE PAZAR KEYFİ APARTMANDA CURCUNA YARATIYOR

Şehir yaşantısının getirdiği yalnızlığı ve kadın-erkek ilişkilerini mizahi bir kurguyla işleyen dizinin 54. bölümü, 16 Mayıs Perşembe saat 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart'ta, 'Aşk Kaç Beden Giyer?' şehrin, kadınların ve erkeklerin eğlenceli hikayesine devam ediyor. Yapımcılığını Seray Sever ve Hatice Soysev'in üstlendiği dizi, D-Smart izleyicilerinin pazartesi ve perşembe gecesi keyfi olmaya devam ediyor. 'Aşk Kaç Beden Giyer?'in yeni bölümü 16 Mayıs Perşembe 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de izleyicilerle buluşacak.

Umut, Maya, Tarık ve Seda'nın pazar günü keyifle başlar. Umut ve Tarık içip kafayı bularak birbirlerinin keyfini kaçırır, sonra Seda ve Maya da bu işten payını alır. Bu arada, her daim yeni macera arayışında olan Tayyar ve Kerim bu sefer de apartmana kaçak kömür getirir. Satılmış kaçak kömürleri kalorifer kazanına vererek golü atar ve felaket başlar. Gençler evde tartışırken, Satılmış apartmana kırmızı alarm verir.

Künye:

Yapımcı: Seray Sever ve Hatice Soysev

Yönetmen: Günay Köker

Senaryo: Serdar Oğuz

Oyuncular: Koray Erkök, Gözde Çetiner, Adıhan Şentürk ve Ayşın Yeşim Çapanoğlu

Konu: Umut, Maya, Tarık ve Seda'nın pazar günü keyifle başlar. Umut ve Tarık içip kafayı bulunca birbirlerinin keyfini kaçırırlar, sonra Seda ve Maya da payını alır. Bu arada, Tayyar ve Kerim, apartmana kaçak kömür getirir. Satılmış kaçak kömürleri kalorifer kazanına verir ve felaket başlar. Gençler evde tartışırken, Satılmış apartmana kırmızı alarm verir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pazar Keyfi Apartmanda Curcuna Yaratıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement