Osmaniye'de depremden kaçan genç otel yangınında yaşamını yitirdi - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de depremden kaçan genç otel yangınında yaşamını yitirdi

Pendik'te 7 katlı otelde dün çıkan yangında yaşamını yitiren 24 yaşındaki Can Yetim'in cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Baba Oktay Yetim, "Deprem bölgesinde yaşıyorduk. Osmaniyeliyiz. Oğlum en son 4 gün önce eve geldi. Polis bize yanan bir ceset olduğunu söyledi. DNA testi verdim, oğlum çıktı." ifadelerini kullandı.

25.03.2023 16:10  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik'te dün sabah saatlerinde 7 katlı bir otelin 5. katında yangın çıktı. Kısa sürede tüm oteli saran yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Yangında hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yangında hayatını kaybeden 24 yaşındaki Can Yetim'in ailesi cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu'na geldi.

PENDİK'TEKİ OTEL YANGININDA ÖLEN GENCİN BABASI: DEPREM BÖLGESİNDE YAŞIYORDUK

"DNA TESTİ VERDİM, OĞLUM ÇIKTI

Adli Tıp Kurumu'nun önünde konuşan baba Oktay Yetim, deprem bölgesinden geldiklerini söyledi. Yetim, "24 yaşındaydı, eski askerdi. Düzgün bir işi yoktu, zaten deprem bölgesinde yaşıyorduk. Osmaniyeliyiz. En son 4 gün önce eve geldi. Son görüşmemiz de 4 gün önce oldu. Beni, Pendik Asayiş Şube aradı, hastaneye gittik. Orada polis bize yanan bir ceset olduğunu söyledi. Daha sonra Adli Tıp'ta teşhis etmeye geldik. DNA testi verdim, oğlum çıktı." dedi. Cenazenin defnedilmek üzere Osmaniye'ye götürüleceği öğrenildi.

PENDİK'TEKİ OTEL YANGININDA ÖLEN GENCİN BABASI: DEPREM BÖLGESİNDE YAŞIYORDUK
PENDİK'TEKİ OTEL YANGININDA ÖLEN GENCİN BABASI: DEPREM BÖLGESİNDE YAŞIYORDUK
Osmaniye\'de depremden kaçan genç otel yangınında yaşamını yitirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de depremden kaçan genç otel yangınında yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement