Koronavirüs testlerinin sonuçlarını TFF ile paylaşmayan Fenerbahçe'ye 24 bin TL para cezası verildi - Son Dakika
Spor

Koronavirüs testlerinin sonuçlarını TFF ile paylaşmayan Fenerbahçe'ye 24 bin TL para cezası verildi

Yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçı için yaptırdığı koronavirüs testlerinin sonuçlarını TFF ile paylaşmadığı için 24 bin TL para cezasına çarptırıldı.

27.08.2020 17:30  Güncelleme: 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye para cezası geldi. Sarı lacivertliler, İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçı için yaptırdığı koronavirüs testlerinin sonuçlarını TFF ile paylaşmadı ve 24 bin TL para cezasına çarptırıldı.

TESCİLLİ OLMAYAN FUTBOLCU OYNATTI

PFDK, prosedüre uymaması nedeniyle para cezası verdiği Fenerbahçe'ye, tescilli olmayan sporcu oynattığı için de aynı zamanda ihtar cezası da kesti.

PFDK'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 15.08.2020 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-İSTANBULSPOR A.Ş. Özel müsabakasında; Covid-19 PCR test sonuçlarının TFF ile paylaşılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.'nin, kulübe tescilli olmayan sporcuların özel müsabakada oynatılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Koronavirüs testlerinin sonuçlarını TFF ile paylaşmayan Fenerbahçe\'ye 24 bin TL para cezası verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Koronavirüs testlerinin sonuçlarını TFF ile paylaşmayan Fenerbahçe'ye 24 bin TL para cezası verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ülkede futbol: ceketsiz pislikler doktormusunuz da rapor bekliyorsunuz. Oyuncu sağlığını bizden daha fazla mı onemsiyor sunuz Acıbadem doktor ve hemşireleri her gün yapıyor zaten karaktersiz insanların nafile işleri bunlar Allah'tan TS den 140 geldi de keriz parası ile odesinler hiç değilse 0 0 Yanıtla
  • HARBİ GALATASARAYLI: beter olun ezikler 0 0 Yanıtla

Advertisement