Pfizer Türkiye Ticari Operasyonlar Lideri olarak Atama - Son Dakika
Güncel

Pfizer Türkiye Ticari Operasyonlar Lideri olarak Atama

Pfizer Türkiye bünyesinde satış ve pazarlama yönetimi konularında çeşitli projelere ve takımlara liderlik eden Oğuzhan Bal, son olarak Satış ve Pazarlama Servisleri Takım Lideri olarak görev yapıyordu.

04.07.2017 14:12  Güncelleme: 14:13

Oğuzhan Bal yeni görevinde Pfizer Türkiye Satış ve Pazarlama Servisleri (SMS), Kurumsal Eğitim ve Gelişim (Lead), Çok Kanallı Pazarlama (MCM), Kurumsal ve Pazarlama Etkinlikleri (CE&E) bölümlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde tamamlayan Oğuzhan Bal, ardından Sabancı Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisansı yaptı. İlaç sektöründe hem satış hem pazarlama görevlerini içeren 15 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Oğuzhan Bal, Pfizer'de satış ve pazarlama yönetimi konularında çeşitli projelere ve takımlara liderlik etti. Oğuzhan Bal Pfizer'de Satış ve Pazarlama Servisleri Takım Lideri olarak görev yaparken satış verilerinin raporlama platformlarına taşınması, yeni prim sistemi ve performans raporlamaları için gerekli altyapı entegrasyonunun sağlanması, tüm iş birimlerinin önceliklerine uygun şekilde prim planlarının geliştirilmesi gibi birçok çalışmaya imza attı.

Pfizer Türkiye Ticari Operasyonlar Lideri olarak atanmadan önce son olarak Satış ve Pazarlama Servisleri (SMS) Takım Lideri olarak görev yapmakta olan Oğuzhan Bal, yeni görevi hakkında şunları söyledi: "Bugüne kadar satış etkinlik sistemlerinden, ticari operasyonlar yönetimine, satış müdürlüğünden iş birimi yönetimine uzanan ve en son Pfizer'de Satış ve Pazarlama Servisleri Lideri pozisyonunda kazandığım deneyimle, Pfizer'in ticari operasyonlar süreçlerinin gelişimine elimden gelen katkıyı sunmak için tüm gücümle çalışacağım."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pfizer Türkiye Ticari Operasyonlar Lideri olarak Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement