Piri Reis'in Geleneksel Voleybol Turnuvası Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Piri Reis'in Geleneksel Voleybol Turnuvası Yapıldı

Piri Reis\'in Geleneksel Voleybol Turnuvası Yapıldı

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulu'nun 3 yıldır düzenlediği ve geleneksel hale gelen "Anneler ve Kızları Voleybol Turnuvası" gerçekleştirildi.

11.04.2013 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulu'nun 3 yıldır düzenlediği ve geleneksel hale gelen "Anneler ve Kızları Voleybol Turnuvası" gerçekleştirildi. Oyunculara ödül olarak Avrupa kupası maçlarına bilet verildi.

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Onur Uzunoğlu, 3 yıldır "Anneler ve Kızları Voleybol Turnuvası" ile "Babalar ve Oğulları Basketbol Turnuvası" düzenlediklerini belirterek, "4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerinden oluşan okul Voleybol ve Basketbol takımından 20 kişilik öğrenci grupları, velileri ile birlikte oynuyor. Turnuvalarımızı özellikle Avrupa Kupası maçlarına denk getiriyoruz ki, ödül olarak her iki takımın öğrenci ve velilerine maç bileti hediye edebilelim" diye konuştu.

Beden Eğitimi öğretmeni Nazife Özdemir de, burada amaçlarının hem sporu sevdirmek, hem de çocuklarla ebeveynler arasındaki iletişimi güçlendirmek olduğunu söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piri Reis'in Geleneksel Voleybol Turnuvası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement