Pırlanta Erciyes'in 16. Geleneksel İftar Sofrası - Son Dakika
Yerel

Pırlanta Erciyes'in 16. Geleneksel İftar Sofrası

Pırlanta Erciyes\'in 16. Geleneksel İftar Sofrası

İnşaat ve madencilik sektöründe faaliyet gösteren Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu'nun 16.geleneksel iftar yemeği gerçekleşti.

05.08.2013 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnşaat ve madencilik sektöründe faaliyet gösteren Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu'nun 16. geleneksel iftar yemeği gerçekleşti.

Geçtiğimiz günlerde Yüreğir'de 2 bin 500 kişiyle iftar sofrasına oturan Pırlanta Erciyes, bu kez protokol, tedarikçileri, tüm çalışanları, eş ve dostlarıyla Bacardi Restoran'da bir araya geldi. Canlı müzikle ilahiler, sema gösterileri ve paylaşımın manevi huzurunun yaşandığı yemeğe 600 kişi katıldı.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Burç Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Şeker'in da aralarında bulunduğu yüzlerce davetliyi, Pırlanta Erciyes Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beluk ve Genel Müdür Ferhat Beluk restoran girişinde karşıladılar.

Genel Müdür Ferhat Beluk, iftar programının ardından yaptığı konuşmada, 16'ncısını düzenledikleri Pırlanta Erciyes İnşaat ve Madencilik'in iftar organizasyonuna katılanlara teşekkür etti

Geçen yılki organizasyona 300 kişinin katıldığını anımsatan Beluk, "Bu sene çok şükür 600 kişiyiz, seneye 1200, ondan sonra 2400, 4800 derken katlanarak çoğalacağız, büyüyeceğiz, ailemize yeni ekipler, yeni tedarikçiler, yeni arkadaşlar, yeni ekip arkadaşları dahil edeceğiz inşallah. Biz bundan gurur duyuyoruz" dedi.

Beluk, geçen yıl düzenledikleri iftar yemeğinde, 3 yeni projenin müjdesini verdiklerini anımsatarak, "Prestij XL Konsept, Venüs Premium ve Erciyes Suits projelerine başlayacağımızı duyurmuştuk. Çok şükür bugün bildiğiniz gibi Prestij XL Konsept projemizin kaba inşaatının yüzde 80'i bitti. Venüs Premium yüzde 60 tamamlandı. Erciyes Suits'in de temelleri atıldı. Binlerce şükürler olsun" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "3 çocuk" dediği gibi kendilerinin de "3 proje" diyerek yola çıktıklarını belirten Beluk, "Ancak, Allah 4'ncüsünü nasip etti bizlere ve Venüs Panorama'nın temelleri atıldı. Bu projemizin hafriyat çalışmaları tamamlandı. Bu sene neler yaptığımıza gelince sizlere yine 3 yeni projemizin daha müjdesini veriyorum. Hayırlı olsun. F&B Residence, F&B Galaxy ve Pırlanta 18 projemizin yıl sonundan itibaren çalışmaları başlayacak, temelleri atılacak inşallah. Vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz, teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pırlanta Erciyes'in 16. Geleneksel İftar Sofrası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement