"Piyanonun Şeytani Meleği" Cumartesi Sabah Konseri'nde! - Son Dakika
Güncel

"Piyanonun Şeytani Meleği" Cumartesi Sabah Konseri'nde!

Pera Palace Hotel Jumeirah, gelenekselleştirdiği Cumartesi Sabah Konserleri'nde bu kez, İtalyan basını tarafından "piyanonun şeytani meleği" diye anılan, müzik çevrelerinde ise "Emre Chopin" ismiyle tanınan genç piyanist Emre Şen'i ağarlayacak.

16.03.2015 17:36

Otelin en ihtişamlı salonlarından olan Grand Pera'da sahnelenecek performans, dinleyicileri uzak ve masalsı diyarlara götürecek. Yıllar boyunca eski bir AKM klasiği olan "Cumartesi Sabah Konserleri" kapsamında düzenlenen konserler serisi, müzikseverlere sıra dışı bir deneyim yaşatacak.

Piyano eğitimine 13 yaşında başlayan Şen, 1995 senesinde kazandığı "5. Roma Uluslararası Piyano Yarışması Birincilik Ödülü" ve "İstanbul Müzik Festivali" başta olmak üzere Ankara ve Anadolu Festivalleri'nde solo ve orkestra eşliğinde gerçekleştirdiği konserleriyle de sanat camiasında tanınıyor. "Sanatta Geştalt Yaklaşımı" adı altında bir yöntem geliştiren genç piyanist, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde Piyano Bölümü'nde öğretim üyesi olarak müzik yaşatısına devam ediyor. 2004 yılında Londra Royal College of Music Konçerto Yarışması Birincilik Ödülü'nü de kazanan Emre Şen, yurtdışı konserlerine de ara vermeden devam ediyor.

Istanbul'un incisi Pera Palace'ta klasik müzikseverlerle bir araya gelecek olan Şen, Cumartesi Sabah Konserleri'nde geçmişin izlerini taşıyan en özel parçalara hayat vermeye hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Piyanonun Şeytani Meleği' Cumartesi Sabah Konseri'nde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement