Polis, tüfekle intihar etmek isteyen adamın hayatını kurtardı - Son Dakika
3.Sayfa

Polis, tüfekle intihar etmek isteyen adamın hayatını kurtardı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde tüfekle intihar etmek isteyen bir şahsın hayatını polisin başarılı hamlesi kurtardı. İntihar etmek isteyen kişiyi saniyeler içinde etkisiz hale getiren polisin o anları anbean görüntülendi.

08.06.2021 09:32  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşam saatlerinde İbrahimce Mahallesi'nde bulunan Edremit Kabristanı'nda N. S. isimli kişinin tüfekle intihar etmek girişimi ihbarı üzerine olay yerine İlçe Emniyet Müdürlüğü, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Polis, tüfekle intihar etmek isteyen adamın hayatını kurtardı

TÜFEĞİ ÇENESİNE DAYADI

Polis, maddi imkansızlık ve sağlık nedenleriyle intihar etmek isteyen kişiyi vazgeçirebilmek için yoğun mücadele verdi. Zaman zaman tüfeği çenesinin altına koyan kişi güvenlik ekipleri ve olayı görenleri yüreklerini ağza getirirken, büyük korkuya neden oldu. Polis bir yandan başarı ile yaşlı adamı arkadan görünmeden ablukaya aldı.

Polis, tüfekle intihar etmek isteyen adamın hayatını kurtardı

BİR ANDA ATLAYIP DURDURDU

Önden ise ekipler, kişinin dikkatini başka yöne çekti. Arkadan bunu fırsat bilen bir polis memuru, intihar etmek isteyen yaşlı adamın üzerine atlayıp etkisiz hale getirdi. Polisin hayat kurtaran hamlesi saniye saniye kameraya böyle yansıdı. Ekiplerin kontrolünde tüfeğin fişeğinin ağzında olduğu görüldü. Yaşlı adam Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Polis, tüfekle intihar etmek isteyen adamın hayatını kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polis, tüfekle intihar etmek isteyen adamın hayatını kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Nuray Yigit: ülke çok zor ekonomik krizden geçiyor çoğalacak intiharlar 5 5 Yanıtla

Advertisement