Pop.see.cul Subtıtles SS14 - Son Dakika
Güncel

Pop.see.cul Subtıtles SS14

Pop.see.cul Subtıtles SS14

Pop.see.cul, kısa süre içersinde hem Türkiye'de hem de İngiltere'debüyük bir takipçi kitlesine ulaştı.

04.02.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pop.see.cul'in üçüncü koleksiyonu olan Subtitles, bu sezonki ilhamını Masculin Feminin, Modigliani, Eternal Sunshine of a Spotless Mind, The Royal Tennebaums, The Big Lebowski, The Dreamers, Lost in Translation gibi markanın en sevdiği filmlerden alıyor.

2013'un ilk aylarında kurulan Pop.see.cul, kısa süre içersinde hem Türkiye'de hem de İngiltere'debüyük bir takipçi kitlesine ulaştı. Vogue, Elle, Cosmopolitan, In Style, L'officiel gibi dergilerde yer aldı. Ayrıca bir çok uluslararası blogun takip ettiği markanın ünlü hayranları arasında ünlü şarkıcı Lily Allen da bulunuyor.

Subtitles koleksiyonun en büyük hedeflerinden biri ise bizi heyecanlandıran filmleri, duygulandıran sözleri, içimizi ısıtan kareleri hatırlamak, gözümüzden kaçan güzel senaryolara tekrar dönüş yapmak ve unuttuğumuz karakterleri tekrar hayata döndürmek. Bu koleksiyonda The Dude'dan, Mickey Mouse'a kadar bir çok karakterle karşılaşabilirsiniz.

Bu sezon yine dikkat çekici ve komik sloganlı t-shirt ve sweatshirtlere yer veren pop.see.cul, bu koleksiyonuyla yeni olarak erkek sweatshirtleri de ekledi.

Subtitles'in katalog çekimi de her zamanki gibi markanın ürünleri kadar dikkat çekiyor. Londra'da ünlü model Teresa Oman ve Alfie Snow'la yapılan çekimin stilistliğini İngiliz Elle dergisinin editörlerinden Jules Kosciuczyk üstlendi. Laura Allar Fleisch'in objektifinden çıkan fotoğrafların çekimi için daha önce Kate Moss ve Justin Timberlake gibi ünlülerin çekimlerinde kullanılan tarihi ev The George Tavernoldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pop.see.cul Subtıtles SS14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement