Pozantı, Çilekte Marka Olacak - Son Dakika
Yerel

Pozantı, Çilekte Marka Olacak

Pozantı, Çilekte Marka Olacak

Adana Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ’Pozantı Çilek Destekleme Projesi’ ile Pozantı’nın çilekte bir marka olması hedefleniyor.

08.07.2015 16:11

Adana Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen 'Pozantı Çilek Destekleme Projesi' ile Pozantı'nın çilekte bir marka olması hedefleniyor.

Proje kapsamında, Pozantı'nın 11 mahallesindeki 100 dekarlık alan için başlatılan, 300 bin adet çilek fidesi dağıtımına devam ediliyor. Pozantı'nın Karakışlakçı, Alpu, Akçatekir, Aşçıbekirli, Dağdibi, Fındıklı, Gökbez, Kamışlı, Yağlıtaş, Yazıcak ve Yukarıbelemedik mahallelerine gerçekleştirilen çilek fidesi dağıtımı sonucunda yapılacak çilek üreticiliği ile üreticilerin sosyo ekonomik düzeylerini arttırmak amaçlanıyor.

Ayrıca, proje kapsamında üreticilerin talepleri doğrultusunda alınan, çilek fidesi dikimi öncesi toprak hazırlama makinelerini Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Pozantı Belediye Başkanlığı'na teslim edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pozantı, Çilekte Marka Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement