PSG, James Rodriguez ve Gonzalo Higuain'i Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

PSG, James Rodriguez ve Gonzalo Higuain'i Transfer Etmek İstiyor

Paris Saint Germain, Real Madrid'de top koşturan James Rodriguez ve Napoli'de forma giyen Gonzalo Higuain'in transferini bitirmek için pazarlık masasına oturdu.

04.07.2016 23:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Lique 1 takımlarından Paris Saint Germain, Unai Emery yönetiminde kadro yapılanmasına devam ediyor.

FRANSIZLAR DURDURULAMIYOR

Zlatan Ibrahimovic'in takımdan ayrılmasının ardından transfer çalışmalarına hız veren PSG, yeni teknik direktör Unai Emery'nin listesinde olan Grzegorz Krychowiak, Hatem Ben Arfa ve Thomas Meunier'in transferini sonlandıran PSG, asıl büyük hamlesini ise James Rodriguez ve Gonzalo Higuain ile yapmayı planlıyor.

FORMA BULAMIYOR

Real Madrid'de geçtiğimiz sezon Zidane'nın takımın başına geçmesinden sonra forma şansı bulayaman ve Madrid'e veda etmeye hazırlanan James için resmen devreye giren PSG, Real Madrid ile pazarlık masasına oturdu. 60 milyon euroyu gözden çıkartan PSG, Kolombiyalı oyuncunun menajeri Jorge Mendes ile prensip anlaşmasına vardı ve Mendes'in Real Madrid'i ikna etmesini beklemeye başladı.

SÖZLEŞME UZATMAYACAK

James'in transferinin yanı sıra Higuain için de Napoli ile pazarlıklarını sürdüren PSG, Arjantinli golcü için 50 milyon euroyu gözden çıkarttı. Napoli ile olan sözleşmesini yenilemeyecek olan Higuain ile anlaşan PSG, Napoli'nin 70 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitmesi bekliyor.

PSG, James Rodriguez ve Gonzalo Higuain\'i Transfer Etmek İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor PSG, James Rodriguez ve Gonzalo Higuain'i Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement