Pursaklar'da Model Uçaklar Gökyüzünde Süzüldü - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da Model Uçaklar Gökyüzünde Süzüldü

Pursaklar\'da Model Uçaklar Gökyüzünde Süzüldü

Pursaklar Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile Türk Hava Kurumunun ortaklaşa düzenlediği model uçak kursu tamamlandı.

03.09.2015 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile Türk Hava Kurumunun ortaklaşa düzenlediği model uçak kursu tamamlandı. Kursa katılan gençler yaptıkları model uçakları gökyüzüne bıraktı.

Pursaklar Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki sporculara yönelik düzenlenen kurs bir hafta sürdü. Kursa katılan 20 sporcu, eğitimlerini tamamlayarak sertifika aldı. Pursaklar Kapalı Spor Salonu önünde düzenlenen sertifika törenine THK Genel Başkanı Mustafa San, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Demir, THK Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Kurdoğlu, THK Pursaklar Şube Müdürü Erkan Karaarslan, Pursaklar Gençlik Hizmetler İlçe Spor Müdürü Alparslan Yalçınkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Aldıkları teorik eğitimi pratikte de gösteren gençler, yaptıkları model uçakları gökyüzüne bırakıp en uzun süre uçurtmak için kıyasıya yarıştı. Yarışmada erkeklerde Bedirhan Fatih Doruk, kızlarda ise Gamze Bayık birinci oldu. Gençlere sertifikalarını protokol üyeleri verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da Model Uçaklar Gökyüzünde Süzüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement