Putin, Güvenlik Konseyi ile terörle mücadeleyi görüştü - Son Dakika

Putin, Güvenlik Konseyi ile terörle mücadeleyi görüştü

03.02.2023 16:40
Putin, Güvenlik Konseyi ile terörle mücadeleyi görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi ile ülkesindeki terörle mücadele konusunu ele aldı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi ile ülkesindeki terörle mücadele konusunu ele aldı.

Kremlin Sarayı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Putin, Rusya Güvenlik Konseyi üyeleriyle çevrim içi toplantı yaptı.

Toplantıya, Rusya İçişleri Bakanı Vladimir Kolokoltsev'ın yanı sıra Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Müdürü Aleksandr Bortnikov ile Rusya Dış İstihbarat Servisi (SVR) Başkanı Sergey Narışkin'in de aralarında bulunduğu hükümet üyeleri katıldı.

Putin, toplantının basına açık kısmında yaptığı konuşmada, "Ülkemizin iç güvenliğinin sağlanması için son derece önemli ve son yıllarda dünyadaki birçok ülke için önemini yitirmeyen ve bugün bizim için özel bir önemi olan bir konuyu tartışacağız. Burada, terörle mücadele söz konusudur." ifadesini kullandı.

Öte yandan, Rusya'nın Bryansk Bölge yönetiminden yapılan açıklamaya göre, Ukrayna sınırındaki Bryansk bölgesinde daha önce ilan edilen yüksek terör tehdidi durumu süresiz uzatıldı.

Kaynak: AA
YORUMLAR
500
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Görüştü Güney Afrika, BRICS Zirvesi öncesinde UCM'nin Putin kararından kaçınmanın yollarını arıyor Güney Afrika, BRICS Zirvesi öncesinde UCM'nin Putin kararından kaçınmanın yollarını arıyor

Son Dakika Güncel Putin, Güvenlik Konseyi ile terörle mücadeleyi görüştü - Son Dakika


Advertisement