R2d2 Görünümlü Buzdolabı Geliştirildi - Son Dakika
Teknoloji

R2d2 Görünümlü Buzdolabı Geliştirildi

R2d2 Görünümlü Buzdolabı Geliştirildi

Haier Asia, Tokyo'da gerçekleştirdiği etkinlikte R2D2 görünümlü buzdolabı robotunu tanıttı.

04.06.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Hızla gelişen teknoloji, robotlara farklı fonksiyonlar kazandırmaya da devam ediyor. Son olarak Japonya merkezli Haier Asia, Star Wars hayranlarını sevindirebilecek bir robot geliştirdi. Star Wars evrenini bir kenara bırakıp dünyamıza adım atan R2D2 görünümlü robot, buzdolabı işlevselliğe sahip.


Star Wars filmindeki R2D2 ile aynı boyutta olan robotta ses ve yanıp sönen ışıklar yer alıyor. Uzaktan kontrol edilebilen buzdolabı, hareket edebilme yeteneğine sahip. Bu sayede özellikle misafirlere içecek servisi yapabiliyor. Tokyo'da gerçekleştirilen tanıtımda da Haier Asia CEO'su Yoshiaki Ito, robotun gelmesi ile birlikte içerisinden soğuk bir içecek alarak anlatılmak isteneni gözler önüne serdi.


Öte yandan şirket daha önce C-3PO ve Darth Vader temalı buzdolabı kapakları da tanıtmıştı. Hatta son olarak Marvel'in sevilen karakterlerinden olan Iron Man temalı kapak da şirketin ürün gamı arasında yerini alıyor. Ayrıca önümüzdeki yıl satışa sunulacak olan R2D2 görünüm robotun fiyatı ise henüz açıklanmadı.



Videoyu göremiyorsanız buraya tıklayın.

Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji R2d2 Görünümlü Buzdolabı Geliştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement