Rakiplerini Geride Bırakarak Mührün Sahibi Oldu - Son Dakika
Kültür Sanat

Rakiplerini Geride Bırakarak Mührün Sahibi Oldu

Şanlıurfa'da yeni kurulan mahallede, muhtar adaylığını kurduğu çadırdan ofisinde yürüten Veysi Demir, 40 rakibini geride bırakarak mührün sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

06.03.2017 17:27

Şanlıurfa'da yeni kurulan mahallede, muhtar adaylığını kurduğu çadırdan ofisinde yürüten Veysi Demir, 40 rakibini geride bırakarak mührün sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Merkez Karaköprü ilçesinde kurulan ve yaklaşık 15 bin kişinin ikamet ettiği Seyrantepe Mahallesi'nin sakinleri, daha önce 82 muhtar adayının olduğu mahallede, yarısı diğerlerinin lehine çekilince geriye kalan 41 aday arasında seçim yapmak için sandık başına giderek oy kullandı.

Yapılan sayımda en yakın rakibi Songül Ceylan'ı 64 farkla geride bırakan Veysi Demir, aldığı 542 oyla mahallenin muhtarı oldu.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarını mahallede iş yeri olmadığı için çadırdan kurduğu ofisinde yürüttüğünü söyledi.

Mahallelinin desteğini aldığı için mutlu olduğunu belirten Demir, "Yıllardır bu yakın çevrede oturuyorum ve esnaflık yapıyorum. Etrafta beni tanıyan çok sayıda kişi muhtar olmam yönünde teklifte bulundu. Ben de mahalleme hizmet edebilmek için aday oldum. Seçmenlerimle birebir kurduğum çadır ofiste görüştüm. Mahalle için yapacağım işlerimi anlattım. Halkın desteğiyle bu işin üstesinden geleceğime emimin. Aylarca süren zorlu bir yarışı geride bıraktık şimdi hizmet zamanı." diye konuştu.

Yaklaşık 7 bin 500 seçmenin bulunduğu mahalle sakinlerinin yarısına yakınının oy kullandığını anlatan Demir, hedefinde ulaşımdan sosyal alanlara kadar birçok projenin bulunduğunu dile getirdi.

Demir, kısa süre sonra diğer muhtar adaylarıyla da bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı vermeyi planladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Rakiplerini Geride Bırakarak Mührün Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement