Burdur'da bayramı namazı Kovid-19 tedbirleri altında kılındı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da bayramı namazı Kovid-19 tedbirleri altında kılındı

Burdur'da vatandaşlar, bayramı namazını yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbiri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak kıldı.

13.05.2021 07:22  Güncelleme: 10:20

Burdur'da vatandaşlar, bayramı namazını yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbiri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak kıldı.

Tarihi Ulu Cami'ye seccadeleriyle gelenler, tedbirlere uyarak saf tuttu.

Bayram namazını kılanlar, hutbede Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yönelik saldırılarının son bulması için edilen dualara eşlik etti.

Namazın ardından sosyal mesafeye dikkat ederek bayramlaşanlar, camiden ayrıldı.

"İslam aleminin çekmiş olduğu sıkıntılar da son bulacak"

Burdur Valisi Ali Arslantaş, namaz sonrası cami avlusunda gazetecilere, rahmet ve mağfiretin sağanak sağanak yağdığı Ramazan ayının ardından bayrama kavuştuklarını söyledi.

Ramazanda teravih ve birçok alışkanlıktan uzak kalmak zorunda kaldıklarını aktaran Arslantaş, bu tedbirlerin hepsinin daha sağlıklı ve huzurlu yarınlar için alındığını ifade etti.

Arslantaş, çekilen sıkıntıların son bulacağını belirterek, "İslam aleminin çekmiş olduğu sıkıntılar da son bulacak. Çekilen sıkıntıların bu necip milletin önderliğinde yeniden bir şahlanışa vesile olacağını şimdiden görüyoruz. Vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum." diye konuştu.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik de vatandaşların Ramazan Bayramını tebrik ederek, Siyonistlerin Mescid-i Aksa'ya baskısından dolayı bayrama hüzünlü girdiklerini ancak bu zorlukların üstesinden gelineceğini dile getirdi.

Burdur\'da bayramı namazı Kovid-19 tedbirleri altında kılındı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Burdur'da bayramı namazı Kovid-19 tedbirleri altında kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement