Ramazan Çadırı Projesi" Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Ramazan Çadırı Projesi" Etkinlikleri

İlki geçen yıl Londra'da düzenlenen etkinlikler, bu yıl Londra, Manchester ve Zambiya'nın yanı sıra İstanbul'da gerçekleştirilecek Proje kurucusu ve direktörü Salha: "Kültürel aktiviteler ve hayır işleriyle güzelleştirdiğimiz çadır etkinliğimizi bu sene İstanbul'da gerçekleştirmek istiyoruz"

12.07.2014 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlki geçen yıl Londra'da düzenlenen "Ramazan Çadırı Projesi" etkinlikleri, bu yıl Londra, Manchester ve Zambiya'nın yanı sıra İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Şehir Üniversitesi Batı Kampüsü'nde 12-18 Temmuz'da gerçekleştirilecek "Ramazan Çadırı Projesi" kapsamında her gün bir konuşmacı iftardan sonra katılımcılarla bir araya gelecek.

İftarın ardından kültürel aktivitelerin düzenleneceği etkinliklerde yazar ve şair Mevlana İdris, yazar Emrah Altuntecim ve eşi yazar Ceyda Altuntecim, Şehir Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Abdulhamid Kırmızı, Şehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kasım Kopuz, TV programcısı Ömer Ekinci, Şehir Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ferhat Kentel ve Burak Ünaldı konuşmacı olarak yer alacak.

Binlerce öğrenciye, evsize ve muhtaç kişiye iftar yemeği

Proje kurucusu ve direktörü Omar Salha, çadırı ilk olarak geçen yıl Londra'da kurduklarını söyledi.

Çadırla binlerce öğrenciye, evsize ve muhtaç kişiye iftar yemeği sağladıklarını anlatan Salha, "Kültürel aktiviteler ve hayır işleriyle güzelleştirdiğimiz çadır etkinliğimizi bu sene İstanbul'da gerçekleştirmek istiyoruz. Şüphesiz böyle güzel işler; zaman, emek ve bu işe gönül vermiş kişiler olmadan yapılamıyor" diye konuştu.

İstanbul'un yanı sıra Londra, Manchester ve Zambiya'da da düzenlenecek etkinlikler kapsamında ramazan ayının bitiminde Fitre Günü kutlaması yapılacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Çadırı Projesi' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement