Zinedine Zidane, Takımdan Ayrılmak İsteyen Ronaldo'yu Aradı: Gitme - Son Dakika
Spor

Zinedine Zidane, Takımdan Ayrılmak İsteyen Ronaldo'yu Aradı: Gitme

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo'nun ayrılık kararı almasının ardından devreye girdi: Gitme, sana ihtiyacımız var.

18.06.2017 11:45  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılma ihtimali üzerine İspanyol ekibinde kırmızı alarm verildi.

Marca gazetesinin haberine göre; Real Madrid'in Fransız teknik direktörü Zinedine Zidane, süper yıldıza telefon etti ve Ronaldo'yu kalması için ikna etmeye çalıştı. Zidane'ın bu görüşmede Ronaldo'ya, "Sana ihtiyacımız var" dediği belirtildi.

İlk olarak Cristiano Ronaldo'yu ikna etmeye çalışan Zinedine Zidane, yıldız ismin ayrılma ihtimalinin nedenleri üzerinde durdu ve tatil bitimine kadar bu sorunun sonlandırılması gerektiğine inandığını kaydetti.

RAMOS DA DEVREYE GİRİYOR

Ronaldo'yu kadroda tutmaya kararlı olan Zidane, yaz boyunca oyuncuyla görüşmelerini sürdürecek ve eğer sorun çözülmezse futbolcuyla son bir kez daha konuşmayı deneyecek. Bu arada, Sergio Ramos'un da takım arkadaşı Ronaldo'nun kalması için devrede olduğu iddia edildi.

AVRUPA DEVLERİ SIRADA

İspanya'da hakkında 14.7 milyon dolar vergi kaçırdığı iddiasıyla soruşturma açılan Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılmak istediğini kulübe bildirdiği gündeme gelmişti.

Ronaldo'ya başta İngiliz ekibi Manchester United olmak üzere Avrupa'nın dev kulüplerinin talip olduğu ifade ediliyor.

Zinedine Zidane, Takımdan Ayrılmak İsteyen Ronaldo\'yu Aradı: Gitme
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Zinedine Zidane, Takımdan Ayrılmak İsteyen Ronaldo'yu Aradı: Gitme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement