Real Madrid'in Gözü Draxler'de - Son Dakika
Spor

Real Madrid'in Gözü Draxler'de

Real Madrid\'in Gözü Draxler\'de

Eflatun-beyazlılar, yapılan sansasyonel transferler sonrası PSG'de düzenli forma şansını kaybeden Alman futbolcunun peşinde.

27.09.2017 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devre arasında kadrosuna bir kanat oyuncusu katmak isteyen 'in transfer listesindeki ilk ismin, PSG'denolduğu iddia edildi.

'in son dönemde sıklıkla yaşadığı sakatlıklar sebebiyle kanat bölgesine alternatif arayan eflatun-beyazlıların, sezon başındave 'yi transfer eden PSG'de düzenli forma şansı tehlikeye giren Draxler'i devre arasında kadrosuna katmak için nabız yokluyor.

Almanya'nın Bild gazetesinde yer alan haberde, PSG ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcunun, önümüzdeki sene düzenlenecek Dünya Kupası öncesi daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmeye sıcak bakabileceği vurgulandı.

Gazete, Draxler'in mevcut piyasa değerinin 35 milyon euro olduğunu hatırlatırken, sezon başında transferlere harcadığı astronomik bedeller sonrası UEFA ile sıkıntı yaşayan PSG'nin "Finansal Fair Play" kriterlerini göz önünde bulundurarak uygun bir bonservis bedeli karşılığında bu transfere izin vereceği tahmin ediliyor.

Bild'in haberinde ayrıca Real Madrid'in 'da forma giyen 'ı da gündemine aldığı, ancak Alman kulübünün 22 yaşındkai oyuncusunu göndermeye sıcak bakmadığı ifade edildi.

Ligue 1'de ilk iki haftayı sakatlığı sebebiyle kaçıran Julian Draxler, şu ana kadar Fransız ekibinde sadece bir lig maçında 90 dakika forma giyebildi.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Real Madrid'in Gözü Draxler'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement