Realme 3 Pro'nun Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Realme 3 Pro'nun Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Realme 3 Pro\'nun Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Realme'nin yeni amiral gemisinin neredeyse tüm detayları açığa kavuştu.

13.04.2019 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sektördeki hayatına ilk olarak 2010 yılında OPPO'nun alt markası hâlinde başlayan Realme, elde ettiği başarılar sayesinde 2018 yılı içerisinde kendi başına bir marka hâline geldi. Şimdi ise Çinli akıllı telefon üreticisinin yeni amiral gemisinin detayları, Geekbench platformu üzerinde ortaya çıktı.

Realme 3 Pro'nun Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Geekbench'te görülebildiği üzere Realme RMX1851 kodlu Realme 3 Pro; Qualcomm'un Snapdragon 710 yonga setine, 6 GB RAM'e, Android 9 Pie işletim sistemine sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu bilgiler elbetteki teknik özellikler hakkında konuşmak için yeterli veriyi bizlere sağlamıyor.

Realme 3 Pro'nun Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Realme 3 Pro'nun sahip olduğu Bluetooth sertifikasında yer alan detaylar ise cihazın neye benzeyeceğini çok daha net bir şekilde ortaya koyuyor. Cihazın 3.960 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olması, kullanıyor olduğu 5G Wi-Fi modemi için pek doğru bir seçim olmamış gibi gözüküyor. Bunun yanında 6,3 inçlik 1920x1080 çözünürlüğündeki FHD ekranıyla güzel bir kullanım deneyimi sunacağa da benziyor.

Realme 3 Pro'nun Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Lansman tarihi 22 Nisan olarak kayıtlara geçen Realme 3 Pro için beklentiler büyük. Önceki projelerine de bakılacak olursa Realme'nin gayet başarılı bir cihaz ortaya koyması bekleniyor.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Realme 3 Pro'nun Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement