Red Bull Beat It Etkinliği Yapıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Red Bull Beat It Etkinliği Yapıldı

Red Bull Beat It Etkinliği Yapıldı

Paris metrosu, Red Bull Beat it ile unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

24.07.2013 08:19  Güncelleme: 09:33

15 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen yarışmada, Saint-Lazare istasyonu dansın ve müziğin ritmiyle sallandı.

Paris'in ünlü Saint-Lazare metro istasyonu, yılın en çılgın şehir dansı etkinliklerinden birini ağırladı. Sekiz profesyonel hip-hop dansçısının performanslarını sergilediği özel yarışmada meydan okuma iki yönlüydü: Öncelikle, herhangi bir klasik hip-hop kapışmasından farklı olarak, Francky Vincent'ten Michael Jackson'a uzanan, daha çeşitli bir playlist ile karşı karşıya geldiler. Yarışmada tek jüri ise istasyonda toplanan izleyicilerdi. Kalabalığın kalbini fethedip, zaferlerini ilan etmek için doğaçlama yapan yetenekli dansçılar, performanslarıyla adeta birbirlerine meydan okudular. Günün sonunda dört finalist Sarah, Lindsay, Diablo ve Chakal sahneye çıktı. Kutlamalar için Saint-Lazare'in kubbesini kuşatan kalabalık, havaya attıkları mavi ve kırmızı kartlarla bölümün galibi Chakal'ı selamladı.

Ünlü istasyonun koridorlarında çılgın, iyimser ve coşkulu bir rüzgar estiren Red Bull Beat it, Parislilerin her tür şehir dansını (lockin', poppin', breakdance) keşfetmeleri için de büyük bir fırsat oldu.

Paris dörtlüsü, 7 Kasım'da Casino de Dunkerque'de düzenlenecek ulusal finalde, bu yılın başında gerçekleşen Nantes versiyonunun finalistleriyle karşılaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Red Bull Beat It Etkinliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement