Refika'nın Mutfağı Girne'de - Son Dakika
Dünya

Refika'nın Mutfağı Girne'de

Refika’nın Mutfağının kurucusu Refika Birgül’ün sunduğu ’Mucize Lezzetler’ programının bir kısmı Girne ‘de gerçekleştirildi.

17.05.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Refika'nın Mutfağının kurucusu Refika Birgül'ün sunduğu 'Mucize Lezzetler' programının bir kısmı Girne 'de gerçekleştirildi.

Girne'de düzenlenen Kıbrıs Festivali kapsamında adaya gelen Refika'nın Mutfağının kurucusu Refika Birgül, yüzlerce seveni ve izleyicisi ile buluştu. Anne tarafından Kıbrıslı olan Refika Birgül'ün sunduğu, Mucize Lezzetler programının bir kısmı KKTC'nin turizm başkenti olarak bilinen Girne 'de gerçekleştirildi. Refika Birgül, programında birbirinden lezzetli tarifleri verdi ardından da izleyenler tarifleri kendileri hazırladı. Birgül, katılımcıların yemeklerini hazırladığı sırada katılımcılarla tek tek ilgilenerek katılımcılarla tarifin ince ayrıntılarını paylaştı. Birgül, zaman zaman katılımcıların yemeklerine dokunuşlarda bulunmayı da ihmat etmedi. Birgül, ilk tarifini Kıbrıs'ın dünyaca ünlü Hellim peynirini taze asma yaprağına sararak kömür ateşinde ızgara edilecek şekilde sundu. Katılımcıların çoğu Birgül tarafından özel olarak hazırlanmış olan acı kırmızı biber reçelini ilk defa tattı.

Özgün tariflerin sunulduğu gecede misafirler unutulmaz bir gece yaşadı. Sevenlerinin başarılı yazar Birgül 'le fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği gecede katılımcılar hem Anason orkestrasının şarkılarına eşlik etti hem de dans etti. Etkinlik sonunda katılımcılara sertifikalar da takdim edildi. - GİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Refika'nın Mutfağı Girne'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement